contingut promocionat
llibreria nova efora logo

 

 

La Lliberia Nova Èfora inicia el cicle ‘Birres i Lletres’

Aquest cicle és mensual i ofereix l’oportunitat de parlar de forma distesa amb els autors

La Llibreria Nova Èfora, de la mà de la seva propietària, Nieves Collado, ha engegat amb gran èxit el seu nou projecte cultural, el cicle Birres i Lletres. Aquesta iniciativa, que es durà a terme un cop al mes, ofereix als lectors l’oportunitat de parlar de manera més distesa amb els autors sobre les seves obres, tot gaudint del plaer d’una cervesa i un petit refrigeri.

El folklore fantàstic català, el primer del cicle Birres i lletres

El passat dimecres 22 de maig, la llibreria es va omplir per veure el primer autor convidat, Joan de Déu Prats, qui va presentar el seu llibre El gran llibre de l’imaginari fantàstic català. Aquesta obra és un recull d’espais màgics i curiosos que es troben al folklore català, enriquit amb les il·lustracions de Maria Padilla i publicat per l’editorial Comanegra.

El nou cicle de 'Birres i lletres' permet parlar amb els autors de manera distesa. FOTO: Cedida

El nou cicle de 'Birres i lletres' permet parlar amb els autors de manera distesa. FOTO: Cedida

Una experiència rodona

Els assistents van poder gaudir d’una vetllada agradable, on la conversa literària es va combinar perfectament amb l’ambient relaxat i un refrigeri servit per l’Eva de El Tastet.cat. Aquest primer esdeveniment és l’inici del nou cicle Birres i Lletres que tindrà continuïtat amb més trobades literàries mensuals almenys un cop al mes.

Llibreria Nova Èfora a Cerdanyola

La Llibreria Nova Èfora, al carrer Sant Daniel, 9, al centre de Cerdanyola, és una llibreria àmplia i acollidora que ofereix les últimes novetats en literatura infantil i juvenil, narrativa, assaig, còmic, àlbum il·lustrat, ciència, cuina i cinema, entre altres.

Però també tenen un ampli fons de llibres amb editorials independents, emergents i singulars.

A més a més, ofereixen cursos d’escriptura, tallers de lectura, seminaris de literatura, i presentacions, exposicions, música, teatre i molt més.

Aquest nou cicle és una forma de  completar l’oferta cultural de la llibreria, compromesa amb els lectors de la ciutat.