contingut promocionat
catalonia fundacio creactiva logo

 

 

Nous cursos gratuïts per a aturats de Fundació Sant Jordi (Catalònia Fundació Creactiva)

Aquesta entitat solidària amb les persones amb discapacitat ofereix una formació continuada de qualitat

La Fundació Sant Jordi, de Catalònia Fundació Creactiva, continua fomentant la formació contínua i la capacitació de les persones com eix fonamental pel desenvolupament personal i emocional de les persones amb un procés de selecció per a cursos subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya per a persones a l'atur. Gratuïts i presencials i començaran a partir del 25 de gener de 2024.

  Inscriu-t'hi, ara!

Saben que la formació millora la capacitat mental, la resiliència i la capacitat d’afrontar els problemes de la vida diària i, per això, volen continuar acompanyant a les persones en els processos de formació i recerca de feina.

Si estàs interessat en la formació en l’àmbit de serveis socioculturals i a la comunitat podràs optar per fer el certificat de professionalitat d’Atenció Sociosanitària a Persones Dependents en Institucions Socials (450h).

I si estàs interessat en l’àmbit d’administració i gestió ofereixen un certificat de professionalitat d’Operacions auxiliars de serveis administratius i generals (430 h).

Per a més informació, pots trucar al 935 80 52 27 i preguntar per l'Encarna López o per email dient el curs que vol fer i amb el Currículum Vitae a : formacio@cataloniafundacio.cat.

  Inscriu-t'hi, ara!

Catalonia Fundacio Creactiva. FOTO: Cedida
Redacció

Sobre Catalònia Fundació

Catalònia Fundació Creactiva està formada per dues entitats sense ànim de lucre, la Fundació Privada Pro Persones amb Discapacitat intel·lectual Catalònia, creada 1988 i la Fundació Privada Sant Jordi de Catalònia, creada l’any 1997. Ambdues entitats estan encaminades a l’atenció de persones amb discapacitat intel·lectual, trastorns mentals i/o risc d’exclusió social.

Aquesta atenció es realitza a través de la gestió de centres i serveis. Actualment, compten amb 19 centres, entre residències, llars residències, tallers ocupacionals i centre especial de treball. Disposen de més de 1000 places d’atenció i una plantilla de més de 800 professionals.

La seva missió és donar un servei que satisfaci les necessitats de les persones amb discapacitat intel·lectual, trastorn de conducta o risc d’exclusió, al llarg de les seves vides als seus centres i serveis fent-los sostenibles en el temps amb un model d’atenció centrat en la persona, actiu, obert i inclusiu.

La Fundació Privada pro Persones amb Discapacitat Intel·lectual Catalònia va rebre la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya l’any 1997.