contingut promocionat
grup policlinic logo

 

 

Policlínic Cerdanyola, un any més líder en salut

Gràcies a la confiança que han dipositat els usuaris, Policlínic Cerdanyola ha aconseguit arribar al 20è aniversari

El Policlínic Cerdanyola ha sabut mantenir en el 2023 la seva posició de lideratge en la sanitat privada que ofereix a Cerdanyola del Vallès i rodalia.

Policlínic Cerdanyola forma part de Grup Policlínic, la xarxa més important de Centres Mèdics Assistencials de Catalunya no vinculada a la Sanitat Pública i sense hospitalització.

Aposten per la vocació i la innovació en els serveis de totes les especialitats mèdiques, proves diagnòstiques i serveis especials com ara la Clínica dental, la Medicina i Cirurgia Estètica, el Servei d’Estètica Avançada i la Plataforma Mèdica Làser; que han fet que més de 40.000 pacients hagin confiat en els seus professionals per tenir cura de la seva salut i benestar.

Gràcies a la confiança que han dipositat els usuaris, Policlínic Cerdanyola ha aconseguit arribar al seu 20è aniversari. Tanmateix, han invertit en la millora de les seves instal·lacions així com de més mitjans humans i tècnics per assolir una experiència de l’usuari més satisfactòria.

En aquest 2024 el centre mèdic manté el compromís amb els pacients, garantint una atenció mèdica personalitzada i completa i facilitant un accés ràpid a les proves diagnòstiques, les revisions, les consultes preventives i altres serveis no hospitalaris. Per tot això, compten amb especialistes en cadascuna de les disciplines i els tractaments més novadors.

Façana del Policlínic Cerdanyola. FOTO: Cedida
Redacció