Estabilitat emocional com a ingredient vital

Crítica teatral dels cerdanyolencs Mag Igor (mag i humorista) i Víctor Cortada (community manager)

Estem en pau amb nosaltres mateixos? Som capaços d’escollir entre persones que ens aporten pau i gurús que prometen receptes miraculoses? Una teràpia integral, funció representada el passat divendres 27 de gener a l’Ateneu, i que obre el segon semestre teatral a la ciutat, aprofundeix constantment en aquestes i d’altres interessants reflexions.

Més info: Comèdies, drames i obres premiades a la nova programació del Teatre Ateneu

L’obra, dirigida per Cristina Clemente i Marc Angelet, i interpretada per Abel Folk, Àngels Gonyalons, Roger Coma i Laura Porta, ens trasllada a la cuina de Toni Roca, un mestre forner que imparteix un curs per ensenyar els secrets per elaborar pa. De manera sorprenent, la clau no serà tenir la millor farina o la dosi mil·limètrica de llevat; serà aconseguir estabilitat emocional.

A través d’escenes que combinen humor i drama, la peça teatral aprofundeix en les inseguretats i debilitats de les tres persones assistents al curs. I serà a partir de tècniques pseudo-psicoanalítiques impartides pel mestre forner, que les alumnes hauran d’enfrontar-se a les seves inseguretats i creences més irracionals.

Per tant, Una teràpia integral és una barreja perfecta de rialles i reflexió, ideal per moments d’aflicció, ja que com a espectador connectaràs amb la història de cada alumne, i alhora oblidaràs durant 90 minuts aquelles coses dolentes que t’estan succeint.  

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.