OPINIÓ - Marta Cornet: "La Cursa Solidària de l'INS Forat del Vent"

Article d'opinió de la Coordinadora Pedagògica i organitzadora de la Cursa Solidària de l'INS Forat del Vent, Marta Cornet

Avui en dia, que tenim una societat en constant moviment, una societat on la paraula repte està a l'ordre del dia i els valors de sempre sembla que estiguin desgastats, l'Ins Forat del Vent presenta la seva 9a Cursa Solidària, un esdeveniment competitiu, però que alhora enforteixen els pilars més sòlids de la nostra societat com són l'educació, la salut, convivència i el compromís social.

Més info: Més de mil nois i noies participaran a la Cursa Solidària de l'institut Forat del Vent


La cursa va més enllà de córrer i travessar una línia de meta, va de preparar-se físicament i mentalment, de prendre consciència de les nostres capacitats i de superar-nos a nosaltres mateixos, va de compartir amb Cerdanyola, de compartir el temps amb l'alumnat i professorat de tots els instituts, va d'apropar a l'alumnat de sisè l'exemple dels més grans, va de visibilitzar la diversitat i la inclusió.


El principal valor que ens descriu, però és la contribució a una causa major molt present en aquests dies d'excessos: la solidaritat. Solidaritat amb aquells que necessiten una empenta i que demanen suport per avançar.


La solidaritat la materialitzem amb la recollida d'aliments destinada a Banc dels Aliments i que Càritas distribueix a Cerdanyola. Per altra banda, l'ànima d'aquesta cursa és la de tots aquells que la fan possible: voluntaris, alumnes, famílies, docents, personal del PAS i patrocinadors. Tots aportem el nostre gra de sorra dedicant temps i recursos que fan que puguem marcar la diferència entre una cursa de centre per convertir-nos en un esdeveniment de ciutat i solidari.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.