AGENDA: Activitats per a totes les edats aquest cap de setmana a Cerdanyola

Aquesta setmana també s'ha donat el tret de sortida a la programació de L'estiu és gran i les Nits d'Estiu Jove

El cap de setmana del 8 i 9 de juliol arriba a Cerdanyola amb activitats de tot tipus i per a totes les edats. A més a més aquesta setmana també s'ha donat el tret de sortida a la programació de L'estiu és gran i les Nits d'Estiu Jove

 

Dissabte 8 de juliol

VII Aniversari Jokers MC Cerdanyola del Vallès

El Joker's Day és l'esdeveniment anual de l'associació de Jokers MC BCN-Nordeste a Cerdanyola, que enguany celebrarà la seva setena edició. Durant la tarda del dissabte hi haurà concerts en directe, Jocs Bikers, Food Trucks, Latinos Custom i R'N'R Dj. L'entrada gratuïta i es realitzarà una recollida solidària d'aliments.

Hora: a partir 17 h

Lloc: Jokers house (carrer de la Bòbila, 15) 

Organitza: Jokers MC BCN-Nordeste

 

Taller de Rumba Catalana a l'escola Saltells

Per celebrar l'inici de la temporada d'estiu dels patis oberts es duran a terme tres tallers de rumba catalana a càrrec del grup Sicus Carbonell.

Serà una activitat pràctica oberta a tota la ciutadania, en la qual es farà un recorregut per la història de la Rumba Catalana i s'ensenyarà la tècnica del ventilador, la tipologia de palmes, la percussió amb la caixa i el ball. Les persones participants, si en disposen, podran portar la seva guitarra i caixa, com també engrescar-se a ballar.

Hora: 19h

Lloc: Escola Saltells (avinguda Roma 57)

Organitza: Ajuntament de Cerdanyola del Vallès 

Més info: Els patis oberts inicien la temporada dinamitzada d’estiu

 

Diumenge 9 de juliol

Taller en familia al MAC: L'elegància del blanc i negre

Com cada segon diumenge de mes al Museu d'Art de Cerdanyola, aquest 9 de juliol a les 11.30, una artista ensenyarà com treballar una nova tècnica. En aquesta ocasió, l’encarregada tornarà a ser Olga Molina, amb qui els participants del taller podran descubrir la pintura en blanc i negre, a partir del treball amb tinta xinesa. 

El taller està pensat perquè hi participin els majors de 7 anys. Les places són limitades i la inscripció prèvia al Museu d’Art de Cerdanyola o trucant al 935.914.130 en horari d’atenció al públic.

Hora: 11:30h

Lloc: Museu d'Art de Cerdanyola (carrer Sant Martí 88)

Organitza: Ajuntament de Cerdanyola del Vallès 

Més info: El MAC proposa un taller en blanc i negre de la mà d'Olga Molina

 

Mulla't per l'Esclerosi Múltiple 2023

Quatre piscines de Cerdanyola del Vallès participaran aquest diumenge 9 de juliol en la jornada solidària Mulla't per l'esclerosi múltiple. La ciutadania que ho desitgi podrà col·laborar amb la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) a les iniciatives que recolliran les piscines de Can Xarau, Turonet, SAF de la UAB i PEM Guiera.

L'organització convida a banyar-se i fer un salt solidari per l'esclerosi múltiple a la piscina de Can Xarau el diumenge dia 9 a les 12 h.

Hora: Matí de la jornada del Mulla't.
Lloc: 

  • Piscina Municipal Can Xarau (Carrer de les Camèlies, s/n)
  • Piscina del Parc Esportiu Municipal Guiera (Avinguda de Guiera, 6-8)
  • Piscina de Turonet (Carrer Pizarro s/n) 
  • Piscina Campus UAB - Servei d'Activitat Fisica (SAF) (Carrer del eix central s/n) 

Organitza: Fundació Esclerosi Múltiple - Voluntariat de Cerdanyola del Vallès

 

Activitats per a tot l'estiu

L'estiu és gran

Aquest estiu, la gent gran podrà gaudir de les activitats del programa Gent Gran Activa, L'Estiu és Gran, activitats adreçades per persones de 60 i més anys de Cerdanyola. Totes les activitats són obertes i gratuïtes i no cal fer inscripció prèvia.

Les activitats es duran a terme entre el 3 i el 28 de juliol. Es realitzaran als Jardins de Ca n'Ortadó, a l'Ateneu i a l'Espai Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola. Podeu consultar tota la programació, aquí.

 

Nits d'Estiu Jove

Amb l'arribada de l'estiu, comencen també les Nits d'Estiu Jove a Cerdanyola. Es tracta de a tercera edició i tindrà lloc des del dimecres 5 de juliol fins divendres 28 del mateix mes. Per a totes les activitats és necessària la inscripció prèvia. Podeu consultar tota la programació, aquí.  

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.