Continua la campanya electoral en una setmana marcada per la calor

Una de les notíces més destacades de la setmana ha sigut l'anunci de la data d'obertura dels jocs d'aigua del Parc Cordelles

En la segona setmana de campanya electoral, els partits ja comencen a demanar el vot pels seus candidats el pròxim 23 de juliol. El més destacat, però, l'onada de calor que s'ha viscut durant aquests dies i també la notícia de la data d'obertura dels jocs d'aigua del Parc Cordelles. En esports, el més destacat de la setmana ha estat la tornada de Genís Tena al CB Cerdanyola. 

 

El PSC i Sumar demanen el vot en plena campanya

Aquesta setmana, el diputat del PSC al Congrés, Paco Aranda, i l'alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, han alertat de la importància del vot progressista en les eleccions generals del 23 juliol per decidir entre "seguir avançant o retrocedir 50 anys enrere", en paraules de Cordón.

Per la seva banda, Sumar-En Comú Podem continua la campanya electoral a Cerdanyola. El passat divendres 14 de juliol, la secció local de Sumar a Cerdanyola del Vallès va organitzar un nou acte públic amb representants i simpatitzants de la formació. El portaveu de Sumar a la ciutat, Santi Cayuela, ha defensat la forma de fer política de Yolanda Díaz: "Representa la política de les propostes, no la política de les baralles".

Tanmateix, el dijous 13 va ser l'últim per a poder demanar el vot per correu. Un cop presentada la sol·licitud, la documentació ha d'arribar per correu certificat a casa dels electors, que tindran fins al 20 de juliol per enviar el seu vot per correu acudint a una oficina de Correus en el seu horari habitual.

Més info: El PSC demana el vot a les generals "per continuar avançant i no retrocedir 50 anys"

Més info: Sumar defensa la utilitat de la política progressista per "millorar la vida de la gent"

 

La primera onada de calor d'aquest estiu

A principis de setmana s'ha viscut la primera onada de calor de l'estiu. La calor va afectar a Cerdanyola i a tot el país, sobretot el dimarts, quan es van viure temperatures superiors als 35 graus entre les dotze del migdia i les 6 de la tarda. És per això que cal prendre precaucions davant d'un excés de calor, que pot suposar un perill per a la salut i agreujar una malaltia crònica o provocar deshidratació i esgotament. 

Més info: Consells preventius davant la calor d'aquest dies

 

Finalment, obren els jocs d'aigua del Parc Cordelles

Els jocs d'aigua del Parc Cordelles es posaran en marxa el pròxim dimarts 18 de juliol i estaran en funcionament cada dia de la setmana entre les 10 h i les 20 h ininterrompudament. En canvi, els jocs d'aigua del Parc del Turonet no s'encendran perquè el sistema no reutilitza l'aigua i les restriccions per la sequera no permeten fer servir aquest tipus d'instal·lacions.

Més info: Els jocs d'aigua del Parc Cordelles ja tenen data d'obertura

 

El retorn del capità del CB Cerdanyola

El cerdanyolenc i històric capità del primer equip del Club Bàsquet Cerdanyola, Genís Tena, tornarà a vestir la samarreta verda després de passar un any a Austràlia. Abans d'aquesta pausa al continent oceànic, Tena havia sumat 21 temporades al CB Cerdanyola: 15 al primer equip i 12 de capità. El club ha anunciat el seu retorn per a un Sénior A que disputarà la nova Supercopa Catalana.

Més info: Genís Tena torna al Club Bàsquet Cerdanyola

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.