AGENDA: Les activitats de l'abril a Cerdanyola més enllà de la Setmana Santa

La Diada de Sant Jordi tindrà lloc a la plaça Abat Oliba, que s'omplirà de parades de flors i llibres

Més enllà de la Setmana Santa, aquest mes d'abril arriba amb un calendari ple d'activitats a Cerdanyola del Vallès. Els cerdanyolencs i cerdanyolenques podran gaudir d'espectacles de dansa, teatre, exposicions i per primer cop es celebrarà la Festa de l'Esport Inclusiu. A més a més el diumenge 23 la plaça de l'Abat Oliba s'omplirà de parades de flors i llibres per la Diada de Sant Jordi

Divendres 14

Festival de Primavera Cinedansa 2023

Del 14 al 30 d'abril es podrà gaudir de diverses projeccions tant locals com internacionals. Un cop més, es mantindrà el format híbrid dels darrers anys, combinant projeccions físiques i sessions virtuals a Youtube. 

Lloc: Museu d'Art de Cerdanyola 

Organitza: Plat Artístic

 

Dora Maar, creadora malgrat Picasso

Una aproximació multimèdia a la relació de dos grans creadors del segle XX. L'acte posa el focus en la figura de Dora Maar com a artista a les dècades dels anys vint i trenta del segle passat i la seva relació amb Picasso.

Hora: 19 h

Lloc: Museu i Poblat Ibèric de Ca n'Oliver

Organitza: Vespres literaris amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

 

Teatre: Encara hi ha algú al bosc

L'obra, dirigida per Joan Arqué, ens endinsa a la Guerra dels Balcans a través de les violacions que es van perpetrar a les dones. El cos de la dona com a arma de Guerra és clau per a entendre com es va desenvolupar el conflicte balcànic. Finalista als Premis MAX 2021 a la millor dramatúrgia. Anna Maria Ricart Codina, Premi a la Millor Dramatúrgia dels Premis de la Crítica 2021.

Hora: 20 h

Lloc: Teatre Ateneu

Preu: 20€; anticipat 15€; estudiants i pensionistes: 11€ (1€ menys al web

Organitza: Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

 

Diumenge 16

Festa de l'Esport inclusiu de Cerdanyola

Per primera vegada es celebra la Festa de l'Esport Inclusiu de Cerdanyola. Es tracta d'una activitat festiva amb esperit participatiu no competitiu que barreja la pràctica esportiva de diferents esports de forma inclusiva. 

Hora: 10h

Lloc: Parc de Can Xarau 

Organitza: Ajuntament de Cerdanyola del Vallès 

 

Concert de Primavera de l'OCC

El Concert de Primavera de l'Orquestra de Cambra de Cerdanyola del Vallès, arriba amb el títol Units per la música. Durant l'acte es farà un homenatge al fundador de l'OCC, Jordi Morral i Masià, músic, compositor i molt conegut a Cerdanyola.

Hora: 19h 

Lloc: Ateneu de Cerdanyola del Vallès

Organitza: Orquestra de Cambra de Cerdanyola del Vallès, amb el suport de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

 

Diumenge 23

Visita als Jardins Històrics de Cerdanyola

Els quarts diumenges de cada mes i durant tot l'any es faran uns itineraris que connectaran Can Llopis i Ca n'Ortadó, dos jardins amb història vinculats a un temps en què Cerdanyola del Vallès va tenir una comunitat d'estiuejants important.

Hora: 11:30 h

Lloc: Can Domènech

Organitza: Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

 

Diada de Sant Jordi

El diumenge 23 coincideix amb la Diada de Sant Jordi. Enguany els cerdanyolencs i cerdanyolenques podran trobar diverses parades de flors i llibres a la Plaça de l'Abat Oliba. L'Ajuntament ha habilitat un espai per a les autores i els autors locals que vulguin signar els seus llibres.

Lloc: Plaça de l'Abat Oliva

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.