L'Agrupació Cultural Sardanista realitza el Taller de Danses per a joves i infants

L'activitat ha estat gratuïta i forma part del Pla Educatiu d'Entorn 2022-23

L'Agrupació Cultural Sardanista ha realitzat el primer Taller de Danses de l'any per a joves i infants. L'activitat ha estat gratuïta i forma part del Pla Educatiu d'Entorn 2022-23.

Cada darrer dissabte de mes, a l'Escola Sant Martí, de 10.30 a 11.30 h, es faran aquests tallers, adreçats a infants i joves de 6 a 16 anys i a les seves famílies. Cada dia s'aprendrà a ballar una dansa diferent, i està previst acabar els tallers, a final de curs, amb una festa amb música en directe. Aquest és el cartell amb el qual es promou l'activitat:

Cartell Taller de Danses

Cartell Taller de Danses

Durant la jornada del 28 de gener s'han treballat la sardana i el galop, danses catalanes i el 'hasapiko', ball popular grec. Maria Soler, Tècnica del Pla Educatiu d'entorn de l’Ajuntament de Cerdanyola, ha fet una crida a joves i infants a participar en els tallers per conèixer els diversos balls tradicionals: "És una activitat gratuïta i fresca per un dissabte al matí, animem a la gent a venir".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.