Atabalat Teatre obre la programació de l'Ateneu amb 'Desaparecida NN12'

El programa per commemorar el 35è aniversari de l’Aula de Teatre de l’Ateneu s'estrena el 22 d'octubre amb una obra de la companyia Atabalat Teatre

L'obra 'Desaparecida NN12' d'Atabalat Teatre inicia el programa per commemorar el trenta-cinquè aniversari de l’Aula de Teatre de l’Ateneu, el pròxim divendres 22 d'octubre a les 20 h al Teatre Ateneu. Atabalat Teatre ofereix la seva versió menys dramàtica del text original 'NN 12' de Gracia Morales, guardonat amb el premi SGAE 2018.

Més info: PROGRAMA: Propostes escèniques al Teatre Ateneu pel darrer trimestre de l'any

Una dona desapareguda i trobada, una NN, la 12, n’hi ha milers com ella. Al seu voltant, un forense que busca, un home nen que espera i un home gran que recorda... quatre històries, quatre visions, una única veritat? El text de 'NN12', rebatejat per la companyia Atabalat Teatre com a 'Desaparecida', reuneix a quatre personatges que comparteixen espai però no temps ni dimensió.

Una escena de l'obra 'Desaparecida NN12'. FOTO: Atabalat Teatre

Una escena de l'obra 'Desaparecida NN12'. FOTO: Atabalat Teatre

Més info: Joe López, actor: “Hem adaptat el text de l’obra a la nostra visió de l’abús de poder”

L’acció es desenvolupa en un temps i un espai indeterminats, podria ser qualsevol país on una guerra o una dictadura hagi provocat el que anomenem “desapareguts”. D'entre les quatre visions, hi haurà una única veritat? Atabalat Teatre ofereix una mostra de teatre compromès, on es posa èmfasis en la memòria històrica i en la recerca identitària. Tot un clam a l’esperança.

La proposta està dirigida per Blanca Solé i interpretada per Claire Spooner, Pablo del Fresno, Alfons Hernández, Claudia Rivera i el cerdanyolenc Joe López. Les entrades per l’espectacle ja són a la venda a www.cerdanyola.cat/teatre. Tenen un preu en taquilla de 15 €, anticipat de 12 €.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.