La tornada dels Diables centra el dissabte de Festa de tardor

El segon dissabte de Festa de tardor ha oferit música de coral, exposicions variades, el tradicional Correfoc i la Nit Jove

El segon i últim dissabte de Festa de tardor s'ha viscut acompanyat del bon temps que ha permès fer totes les activitats programades. El matí va començar amb el contrast del so potent del rock i les motos Harley a la plaça Sant Ramon, i la quietud de l'exposició de bonsais al MAC. La tarda la va inaugurar el contacontes de Sant Martí, i tot seguit el concert de corals de Cerdanyola. El Correfoc, el contrapregó dels Joves Diables de Cerdanyola i la Nit Jove a l'envelat van posar cirereta ala jornada.

El Mercat Medieval ha estat obert al públic d'11 h a 23 h, omplint de vida els carrers de Francesc Layret, Sant Ramon i Sant Martí.

Matinal de Harleys i bonsais

El pati del Museu d'Art de Cerdanyola acull, dissabte i diumenge, la mostra de bonsais de l'Associació d'Amics del Bonsai de Cerdanyola, que ha comptat amb la participació de l'Associació Catalana Amics del Bonsai. L'entitat cerdanyolenca té més d'una vintena de socis i ha fet una selecció dels millors bonsais que tenen per mostrar durant la Festa Major de Sant Martí. 

A la mateixa hora, el rugit de les Harley-Davison va omplir la plaça Sant Ramon en la tradicional trobada organitzada pels Jokers MC Bcn-Nordeste. L'envelat va acollir les actuacions de Sin Reputación i BigBand Elvis. 

Concert de Corals de Cerdanyola

El Teatre Ateneu va acollir dissabte a les 17.30 h el retrobament de tres corals cerdanyolenques: la Coral Dones per la Pau, el Cor de la UAB, i el Cor Ítaca. Aquest concert de corals locals acostumava a fer-se a la plaça Sant Ramon, però l'organització ha agraït poder disposar del teatre. L'afluència va ser favorable, de fet, totes les entrades -gratuïtes- es van exhaurir.

Cadascuna de les corals ha interpretat al voltant de quatre cançons, dirigides per Conxi Gil en el cas del Cor Ítaca i la Coral Dones per la Pau, i per Poire Vallvé en el cas del Cor de la UAB. El concert va comptar amb melodies poloneses i maorís, també basques, tot apareixent estils i èpoques diverses. 

Més info: Tres corals cerdanyolenques pugen a l'escenari en la Festa de tardor

Correfoc i Contrapregó

Els Joves diables de Cerdanyola van tornar dissabte a la nit encenent Cerdanyola amb el Correfoc de la Festa de tardor 2021. El recorregut va començar a la plaça Sant Ramon, passant pel carrer Sant Casimir, la plaça Sant Medir, el carrer Santa Marcel·lina, el passeig Cordelles i finalment la plaça Francesc Layret de davant de l'Ajuntament. 

La desfilada es va composar de dos grups de correfocs, davant els més petits i tancant els grans, amb la batucada acompanyant amb música i ritme el soroll dels petards enmig dels dos grups de diables. 

Més info: El Correfoc torna a enlluernar Cerdanyola

En arribar a la plaça Francesc Layret, un dels membres de la colla de diables locals va emetre el tradicional i irònic contrapregó al balcó de l'Ajuntament. El diable va fer referència a la pandèmia, ressaltant que la colla ha tornat i destacant també les mancances d'atenció per part del consistori respecte a la cultura local. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.