Mostres d'història, art i patrimoni omplen l'oferta temporal i estable del Museu d'Història

El Museu d'Història de Cerdanyola arrenca el mes de setembre amb una àmplia oferta d'activitats i exposicions

Sumades a les activitats i exposicions que el Museu d'Història de Cerdanyola durà a terme en l'últim quadrimestre de l'any, es podran visitar també les exposicions temporals i activitats estables que s'ofereixen. 

Més info: El Museu d'Història de Cerdanyola proposa activitats d'art i memòria per tancar l'any

Exposicions temporals

El passadís de l’Ateneu acollirà a partir del 12 de setembre la mostra fotogràfica Plou a bots i barrals. Imatges d’una nit tràgica. Les riuades de 1962, que es va preparar el 2012 per al 50è aniversari dels aiguats de 1962. Aquest mes farà 60 anys, raó per la qual es torna a programar amb l’objectiu de recordar periòdicament uns fets històrics que han marcat la memòria de la gent del Vallès Occidental.

Més info: L'Ateneu acull la mostra 'Plou a bots i barrals!!' per recordar les riuades del 62

Fins a finals d’octubre es podrà visitar al Museu de Ca n’Oliver la mostra El cel dels ibèrics, que presenta la percepció de la nit i del cel nocturns en temps ibèrics.

A partir de mitjans de novembre arribarà l’exposició Art primer. Artistes de la prehistòria que es podrà veure fins a principis de març del 2023. Una exposició que proposa un viatge al passat per mitjà de la pintura rupestre mediterrània i que estarà acompanyada de visites guiades i activitats complementàries.

Activitats estables

La institució té previstes activitats estables cada diumenge de mes. En primer lloc, la visita al Poblat Ibèric de Ca n’Oliver i edificis reconstruïts, el primer diumenge de mes. També una visita al museu, el segon diumenge; l’obertura de l’església de Sant Iscle, el tercer i a final de mes la visita als jardins de Ca n’Ortadó i Can Llopis, organitzada conjuntament amb el Museu d’Art de Cerdanyola.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.