El Teatre Ateneu presenta una trentena de propostes escèniques aquest trimestre

Teatre, música, espectacles familiars i cinema conformen un programa que commemorarà el 35è aniversari de l’Aula de Teatre de l’Ateneu

El Teatre Ateneu torna a l’activitat amb diverses propostes per a tots els públics de cara a la temporada de tardor-hivern de 2021. El programa inclou cinema d’autor a càrrec de Xiscnèfils, obres de teatre tant dels actors i actrius de l’Aula de Teatre com d’elenc de renom i cinc concerts a càrrec d’orquestres i bandes de Cerdanyola. Les entrades es posaran a la venda per Internet el 29 de setembre, a partir de les 12 h i a través de www.cerdanyola.cat/teatre

En aquest linik es pot consultar el programa complet:

Més info: PROGRAMA: Propostes escèniques al Teatre Ateneu pel darrer trimestre de l'any

Nous projectes de l’Aula de Teatre de l’Ateneu

L’Aula de teatre de l’Ateneu vol commemorar el seu 35è aniversari bastint una programació de nous espectacles fets per artistes que van iniciar la seva formació a l’Ateneu. La idea és fer un reconeixement a l’espai on molts cerdanyolencs i cerdanyolenques han iniciat carreres professionals al món de les arts escèniques. De moment se n’han programat un parell, però de cara al començament de 2022 es té previst que s’anunciin de nous. 

La primera obra serà Desaparecida NN12, d’Atabalat Teatre, que es representarà el 22 d’octubre a les 20.30 h. Tot l’elenc s’ha format a l’Ateneu: Claire Spooner, Pablo del Fresno, Alfons Hernández, Claudia Rivera i Joe López. El 5 de novembre a les 20.30 h es representarà 4.48, amb Lia Sampai, directora i dramaturga que actuarà amb Gerard Medina.  

Espai per la música i la dansa

La música i la dansa també formaran part de la proposta de l’Ateneu. Començant pel mes d’octubre, la companyia de dansa Maria Dávila proposa l’espectacle de ball flamenc Ramon Casas, la bohèmia i les muses el 16 d’octubre a les 19.30 h.

Més info: Pintura i flamenc en el nou projecte artístic de la bailaora cerdanyolenca María Dávila

L’Orquestra de Cambra en col·laboració amb la Jove Orquestra de Cerdanyola oferiran el Concert de tardor, el 24 d’octubre a les 19 h. La Banda i la Coral de l’Agrupació Musical de Cerdanyola representaran el Concert de Santa Cecília, el 20 de novembre a les 19 h. 

A la temporada nadalenca, la Jove Orquestra de Cerdanyola oferirà el concert Musicals!. Es farà l’11 de desembre, a les 20.30 h. I l’Orquestra de Cambra proposa el Concert de Nadal el diumenge 19 de desembre, a les 19 h. Per a celebrar el 2022, la Banda i la Coral de l’Agrupació Musical de Cerdanyola oferiran el Concert d’any nou el 2 de gener a les 19 h.

Elenc de renom

També participaran en la programació companyies i actors i actrius de renom en el panorama teatral, que amb els seus espectacles commemoraran dates importants. Les funcions començaran el 29 d’octubre a les 20 h amb 53 diumenges, de Cesc Gay i produïda per T de Teatre, amb Pere Arquillué, Cristina Plazas, Lluís Villanueva i Àgata Roca entre l’elenc. Classe, d'Iseult Golden i David Horan, amb Pol López, Carlota Olcina i Pau Roca, es veurà al Teatre Ateneu el 19 de novembre a les 20.30 h.

La regidoria de Feminisme i LGTBIQ+ ha volgut fer homenatge al Dia internacional contra les violència masclistes amb la representació de No solo duelen los golpes, dirigida i guionitzada per Pamela Palenciano, el 24 de novembre a les 20 h. 

Per La Marató de TV3 es programa La dona del tercer segona, un text de Víctor Borràs produït per Teatre Nu que compta amb la interpretació d’Àurea Màrquez. La regidoria de Salut Pública proposa aquesta representació pel dia 10 de desembre, a les 20.30 h.

Participació de Bambalina

De la programació familiar se n’ha fet càrrec el grup Bambalina. El programa comptarà amb l’espectacle de teatre visual Klè, d’Addaura, que es presentarà el dia 28 de novembre a les 12 h. També es representarà Elmer, l’elefant de colors, de Tutatis Produccions, el 19 de desembre a les 12 h.

Projeccions setmanals de Xiscnèfils

El Cineclub Xiscnèfils allargarà fins al desembre el programa de projeccions de cinema  que havia iniciat al setembre. Es tracta de sessions setmanals de cinema d’autor en versió original subtitulada que es fan tots els dijous a les 20.30 h.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.