Tradició catalana i modernitat s'uneixen en l'espectacle 'Introit' pel 49è Aplec de la sardana

'Introit' és una superproducció amb diverses formacions i estils musicals que combina la cobla amb el cant coral i individual

L'Agrupació Cultural Sardanista convida la cobla Marc i Cel, la cantant Anna d'Ivori i el grup vocal In Crescendo al Teatre Ateneu aquest diumenge 3 de març a les 19 h a oferir el concert Introit. Es tracta d'un espectacle que serveix de prèvia del En el marc del 49è Aplec de la Sardana, que se celebrarà el pròxim diumenge 10 de març al pavelló de Can Xarau.

Més info: Tot a punt pel 49è Aplec de la sardana en un moment de bonança per l'Agrupació

Versatilitat mai vista a Cerdanyola

Introit és una superproducció amb diverses formacions i estils musicals. Els arranjaments de l'Anna d'Ivori i en Lluís Pérez Cansell (director musical d'In Crescendo), combinen tonades populars catalanes amb referències a altres melodies conegudes. Amb cançons com El trencanous (Txaikovski), l'Oreneta de Queralt (Manel Oltra) o País Petit (Lluís Llach), s'hi barregen el blues, la balada o el pop, oferint una versatilitat inaudita als espectacles de sardanes i cobla que s'han fet a Cerdanyola.

El mateix 3 de març es vendran entrades a l'Ateneu entres les 17  i les 19 h, a 14 euros per a no socis i a 7 euros per a socis de l'Agrupació. 

L'espectacle del primer diumenge promet ser innovador. Segons Hector Fornés, president de l'Agrupació, "en els últims anys hem fet concerts de l'aplec molt diferents", lligant amb el concepte de sardanisme plural que l'agrupació cerdanyolenca defensa. La idea de portar l'espectacle Introit a Cerdanyola és apostar per cançons contemporànies sense perdre l'essència de la sardana, amb la ferma convicció que "la cobla pot adaptar-se a molts estils".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.