Tret de sortida al 24è Fantosfreak de Cerdanyola

El Festival Internacional de Curtmetratges Fantàstics i Freaks comença aquest dilluns 17 de juliol i durarà fins al divendres 21

El Festival Internacional de Curtmetratges Fantàstics i Freaks de Cerdanyola del Vallès, el Fantosfreak, comença aquest dilluns 17 de juliol i durarà fins al divendres 21 de juliol al Parc del Turonet. Durant els primers quatre dies es projectaran els 40 curtmetratges finalistes i l'últim dia s'anunciaran i es repetiran els guanyadors.

Dels 40 curts finalistes, 25 arriben de diferents punts de l'Estat, i 15 provenen d'altres països. Així, es podran veure històries creades als Estats UnitsFrançaIslàndiaArgentinaItàliaColòmbiaMèxicAlemanya i Suïssa. També hi ha curts catalans i dues obres de CerdanyolaMarc López, amb No te dejaré, Chesco Murillo, amb Apariciones Fantasmagóricas, són els representants de la ciutat en el festival cerdanyolenc.

Més info: Dos curtmetratges cerdanyolencs, finalistes del 24è Fantosfreak de Cerdanyola

 

La llista de premis que s'entregaran es manté respecte a les edicions anteriors: Primer, segon i tercer premi amb dotació econòmica i trofeu; Premi Garmanbozia (a l'esperit més freak), amb dotació econòmica i trofeu; i Premi del Públic, amb dotació econòmica i trofeu. També es repartiran les mencions especials: Pepito de Oro a la millor mort; Charlie a la criatura més entranyable; Gagci al millor gag; Avestruz al millor ensurt; Pterodáctilo al millor crit; i "Ya se sabe o es sospechoso" a la frase més mítica.

 

La pantalla més gran de la història del festival

El festival tindrà una gran novetat: s'amplia la pantalla del Parc del Turonet on es projectaran els 40 curtmetratges finalistes. Amb la pantalla de 10 metres de llargada, el Fantosfreak fa un salt més en el seu creixement, que ja l'ha convertit en un esdeveniment referent en l'àmbit dels curtmetratges a nivell estatal.

Més info: El 24è Fantosfreak projectarà 40 curts en la pantalla més gran de la seva història

 

Tota la programació dia a dia

 

1
 
 
 
 
2

2

 

 
3
 
 
 
 
4 f

 

 
5

 

 

 

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.