contingut promocionat
Torres & associats L

 

Com rebaixar l'augment dels impostos?

Creix la pressió fiscal contra tots els col·lectius i aquells que veuen com els seus ingressos s'han vist reduïts o anul·lats, es mostren impotents davant la màquina recaptatòria

No cal esmentar en quina situació es troben les empreses, els autònoms i les persones perjudicades econòmicament per la pandèmia de la Covid-19. Això no obstant, creix la pressió fiscal contra tots els col·lectius i aquells que veuen com els seus ingressos s'han vist reduïts o anul·lats, es mostren impotents davant la màquina recaptatòria estatal, l'autonòmica, la provincial i la local. Exemples: l'increment de l'Impost de Successions i Donacions del maig passat, aprovat en ple estat d'alarma, l'Impost d'Activitat Econòmiques (IAE) que es remet sobre la base de càlcul de l'exercici positiu anterior, el pretès ajut amb ajornaments en l'impost de societats i del pagament de les quotes de la seguretat social que s'han tornat bumerangs contra les empreses i així un llarg etc., per acabar en el Tribut Metropolità de caràcter local.

Tots plegats converteixen en incrèduls als ciutadans que contemplen com el poder polític ordena que la maquinària recaptatòria actuï amb màxima diligència, derivant inclús responsabilitats als administradors de les societats incapaces de poder pagar els impostos.

Davant d'això, l'únic consell és prevenir: aprofitar al màxim tot el que la llei ens permet per rebaixar aquesta quota fiscal, gaudir de la millor estratègia per poder fer front als pagaments i si res d'això és possible, ajornar o fraccionar el deute per fer-ho més suportable, això si, comptant amb el beneplàcit de l'administració recaptatòria. Al despatx de Torres & Advocats us poden ajudar en aquests aspectes.

Més informació