MAPA: La Zona de Baixes Emissions (ZBE)

Els carrers perimetrals no entraran dins la ZBE, només delimitaran la zona

La ZBE del nucli urbà de Cerdanyola del Vallès estarà delimitada per la carretera N150 (Carretera de Barcelona), Av. Canaletes, Av. Guiera, C. Santa Rosa, C. de l’orenenta, C. Àliga, Av. Roma, C. de Serradegalliners, Ronda Serraparera, C. La Clota, C. Santa Anna, i C. Can Pallarés. Aquests carrers, tot i que serveixen de delimitació, no entraran dins la ZBE, tal i com ha afirmat la regidora de Mobilitat, Conchi Martínez. Això ja ha provocat algunes crítiques dels partits de l'oposició, que consideren que aquests carrers haurien d'haver entrat dins la ZBE. 

Mapa de la ZBE de Cerdanyola. Elaboració pròpia

Mapa de la ZBE de Cerdanyola. Elaboració pròpia

 

Més info: Així serà la Zona de Baixes Emissions de Cerdanyola

La zona delimitada va ser un dels objectes de crítica per part de l'oposició durant el ple municipal de gener. El regidor d'Esquerra Republicana de Catalunya, Albert Turon, va lamentar que s'hagin quedat fora de la ZBE els carrers perimetrals, com la carretera de Barcelona (N-150), el carrer Santa Anna o l'avinguda Canaletes. "Cerdanyola serà un colador: si voliem controlar els accessos de la ciutat i no fem entrar els carrers perimetrals, perdem l’oportunitat de fer complir la normativa", va afirmar Turon.

Més info: El ple municipal aprova la Zona de Baixes Emissions entre les crítiques de l'oposició

Pel que fa a la ZBE de Bellaterra, aquesta compren tota l’extensió urbanitzada, delimitada pels accessos de l’AP7, Camí Antic de Sant Cugat a Sabadell, la BV-1414 (Carretera de Bellaterra) i el C. de la UAB.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.