Cerdanyola frena l'aparició de cases d'apostes a la ciutat

El ple municipal ha aprovat suspendre les llicències de cases d'apostes

El ple municipal del mes de juliol ha aprovat suspendre les llicències perquè cases d'apostes i negocis del sector del joc s'instal·lin a Cerdanyola del Vallès. La suspensió té una vigència d'un any, però el govern i els partits de l'oposició s'han mostrat a favor de treballar per allargar aquesta limitació.

Aquest dijous 22 de juliol, el pla ha aprovat "suspendre els tràmits per l'atorgament de comunicacions prèvies i llicències urbanístiques d'edificació, reforma, rehabilitació, ampliació i instal·lació d'activitats destinades a usos recreatius de jocs i apostes". La suspensió s'aplicarà a tot el municipi durant un any.

La regidora de Planificació Urbanística, Eulàlia Mimó (PSC), ha explicat que la suspensió incideix en un àmbit que no quedava del tot recollit en la suspensió de llicències aprovada l'any 2017: "Es va fer una limitació més enfocada a discoteques". A més, Mimó es va emplaçar a treballar durant aquest any per modificar el planejament urbanístic per regular els usos recreatius a la ciutat. 

Des dels partits de l'oposició van mostrar unanimitat en la necessitat de regular la qüestió i evitar la instal·lació de cases d'apostes a la ciutat. També es va fer front comú per tirar endavant els canvis al planejament urbanístic i a les ordenances fiscals que ho requereixin. 

 

Consulta la resta de temes aprovats al ple municipal:

Més info: Llum verda a un nou contracte de jardineria i al mapa de contaminació acústica

Més info: El ple aprova un valor de reversió del PEM Guiera de més d'1,1 milions d'euros

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.