En Comú-Podem presenta al·legacions per la pujada de l'IBI

El portaveu del Grup Municipal d’En Comú Podem, Pedro Arco, creu que aquest no és el moment

El portaveu del Grup Municipal d’En Comú Podem, Pedro Arco, ha avançat aquest dimarts al matí que han presentat al·legacions per la pujada de l'Impost sobre Bens Immobles (IBI) decretada pel govern municipal del PSC el passat mes d'octubre. 

Més info: El ple municipal aprova l’augment de l’11,6 % de l’IBI

 

Arco ha criticat la decisió del govern, ja que creu que "aquest no és el moment d'una pujada dels impostos, tenint en compte la inflació dels preus i de l'habitatge, que està ofegant a les famílies". El portaveu dels comuns també assenyala que "amb un superàvit de 2 milions d'euros i un romanent de 30, és injustificable pujar un 11,6% l'IBI".

En aquest sentit, l'actual regidor ha indicat que no hi ha una contrapartida: "no és que no hi hagi hi ha una millora dels serveis, si no que s'estan retallant aquests", i ha afegit que "no se li pot exigir als ciutadans sense que l'Ajuntament sigui exemple".  

Per últim, Pedro Arco també ha explicat al TOT Cerdanyola que en funció de com el govern del PSC justifiqui les al·legacions en el pròxim ple municipal del mes de desembre, convocaran una roda de premsa per a demanar explicacions.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.