La 2a Nit Solidària arriba amb novetats en els premis

La Nit Solidària tindrà lloc el 25 d'octubre a les 20 h a l'Hotel Campus

La nit d'aquest divendres 25 d'octubre serà la més solidària de l'any a Cerdanyola del Vallès. Per segon any consecutiu, el Rotary Club de Cerdanyola impulsa la Nit Solidària en la qual es premiarà la tasca benèfica de persones i entitats cerdanyolenques i es recaptaran fons per a projectes benèfics.

 

Novetat: s'inclou el Premi Solidari Josep Rosell

L'acte es tornarà a celebrar a l'Hotel Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a partir de les 20 h del divendres 25 d'octubre. Enguany, la gran novetat és que el Premi Solidari Josep Rosell s'inclourà dins la Nit Solidària. Fins ara, i des de fa més de 10 anys, l'associació de Persones Amigues de Josep Rosell ha entregat un premi que reconeix la tasca d'una persona o associació benèfica. A partir d'ara, però, aquest premi formarà part de la Nit Solidària que organitza el Rotary. En l'actual edició no s'entregarà aquest reconeixement perquè aquest 2019 ja s'ha entregat el Premi Solidari Josep Rosell, amb la qual cosa es començarà a fer a partir de la pròxima edició.

Una altra de les novetats és el canvi de format. En aquesta segona edició es farà un sopar i tota l'activitat es concentrarà en la sala Arnauy de l'Hotel Campus. Durant l'acte s'explicarà la tasca de les entitats i també tindran temps per intervenir les entitats receptores dels diners de l'any 2018. 

 

Més de 10.000 euros recaptats

Durant l’edició de 2018, la Nit Solidària va recaptar un total de 10.368,99 euros que es van repartir entre tres entitats benèfiques i socials de Cerdanyola. Una de les entitats va ser l’Assosiació de Persones Amigues del Mossen Rosell, dedicada a la gestió del menjador solidari de la ciutat.

 

Per una altra banda, també va rebre una dotació econòmica l’Associació de Familiars i Cuidadors de Malalts d’Alzheimer (ACFA), creada l’any 2013 i organitzadora de tallers i activitats per millorar la qualitat de vida de malalts i familiars.

Per últim, la secció local de Càritas també va rebre una reconeixement econòmic del Rotary Club. Entre altres iniciatives, Càrites Sant Martí ofereix ajuda alimentària a les famílies de la ciutat que ho necessitin.

 

Reconeixement a tres persones solidàries

Com en l'edició anterior, es farà un reconeixement a tres persones solidàries de la ciutat. En la primera edició de l'esdeveniment, es va reconèixer la tasca d'Antonio Manzanares, fundador de FADAM; Gabriel Ortega, d'ASPADI, i de les germanes Mercè i Maria Rosa Latorre. A més, el mateix dia 25 es donaran a conèixer les entitats triades d'aquest any per disposar dels recursos econòmics que generi la mateixa Nit Solidària de Cerdanyola.

Per últim, tal com es va fer l'any passat, es farà un sorteig de productes i regals donats per les empreses i comerços participants en la Nit Solidària. A diferència de la tómbola de la primera edició, enguany es reduirà el nombre de premis "per augmentar la qualitat i l'import dels mateixos", expliquen des de l'organització.

Per participar en la Nit Solidària, els organitzadors informen que el preu del menú és de 35 euros. Les reserves es poden fer escrivint un correu a [email protected] o trucant al 636 691 445. A més, tots aquells que vulguin fer donacions les poden fer al següent número de compte: ES08 2100 0119 8302 0095 0651.