5.000€ en premis i activitats infantils en la campanya de Nadal del comerç local

La campanya de Nadal de Cerdanyola Comerç i Serveis comença el 12 de desembre i s'allargarà fins al 8 de gener

Després de les celebracions de Sant Martí, Cerdanyola del Vallès ja pensa en Nadal. L'associació Cerdanyola Comerç i Serveis ha presentat la campanya nadalenca del comerç local, que repartirà 5.000 euros en premis i oferirà activitats i espectacles de forma gratuïta.

Un Nadal dolç

El títol de la campanya d'enguany és Un Nadal dolç. La representació més clara del sentit del títol és la creació d'un torró especial per la campanya comercial de Cerdanyola. La ciutadania podrà comprar un torró pensat i fet per la Pastisseria Xarop (barri Banús), tal com ha anunciat el president de Cerdanyola Comerç i Serveis, Xavi Olivé, en roda de premsa aquest divendres 19 de novembre.

Més info: Un torró fet a Cerdanyola, novetat d'aquest Nadal

Es tracta d'un torró fet, principalment, a base de xocolata, ametlla, praliné i amb un toc cítric que innova en aquest tipus de torrons. "Quan pensàvem com fer aquest torró, van veure que fer-ho de cítrics era diferent de les coses que fem normalment i és un producte que la gent pot consumir en diversos dies", ha explicat Laura Lladó, de la Pastisseria Xarop, en la presentació de la campanya de Nadal de Cerdanyola Comerç i Serveis aquest divendres 19 de novembre.

També es faran activitats vinculades als dolços. Diumenge 12 de desembre es farà un taller de piruletes de xocolata i el dijous 23 un altre de dolços nadalencs.

 

Espectacles itinerants

Una altra branca del programa d'activitats són els espectacles itinerants que passaran per diferents espais de la ciutat. Hi haurà actuacions tots els dies entre el 17 i el 23 de desembre. Entre els espectacles hi ha els números de màgia i humor del cerdanyolenc Mag Igor. El 24 de desembre al matí s'instal·larà el Tió gegant a la plaça de l'Abat Oliba perquè infants i famílies s'hi puguin apropar.

A més, alguns establiments associats a Cerdanyola Comerç i Serveis oferiran activitats especials als seus locals, i en algunes de les activitats es podran portar joguines per la campanya solidària de la Creu Roja Una nit d'il·lusió per a tothom

5.000 euros en premis

Cerdanyola Comerç i Serveis repeteix la campanya de passaport de compres per participar en sortejos de premis de 1.000, 500 o 250 euros. El funcionament consisteix en un fulletó que els comerços de l'associació segellaran per cada compra que faci el propietari del passaport. Quan s'obtinguin els 10 segells es podrà participar en el sorteig de vals per bescanviar en establiments de Cerdanyola Comerç i Serveis. "També es podran obtenir segells participants en les activitats de la campanya de Nadal", ha explicat Xavi Olivé. 

El passaport complet s'haurà de dipositar en alguna de les sis bústies repartides en sis establiments de la ciutat: Estanc de Canaletes, Nens i Nenes, Perruqueria Carmen i Ramon, Oticalia florit, Bolsos Gasol i Xavi Marín Fotografia. 

El nom de les persones guanyadores dels tres vals de 1.000 euros, els dos de 500, i els quatre de 250 euros s'anunciaran en un acte al Teatre Ateneu el 8 de gener de 2022. El sorteig anirà acompanyat d'un concert familiar a càrrec de la companyia Atrapasomnis. Per assistir-hi cal reservar seient al web de l'associació a partir del 27 de desembre. 

Sempre pendents de la pandèmia

L'organització de les activitats s'ha fet d'acord amb les actuals mesures per controlar la pandèmia de la Covid-19, però l'associació assegura estar pendent de com evoluciona. "La campanya serà diferent de l'any passat perquè les restriccions són més relaxades, però estem a l'expectativa de veure com evoluciona aquesta sisena onada de la qual es parla", assenyala Olivé, qui afegeix que encaren la campanya d'enguany "amb moltes ganes".

"Agreixo tota la feina que feu sempre, però especialment ara posant una mica d'il·lusió a la ciutat. A la Festa de tardor s'ha vist que la gent té ganes de fer coses", ha dit l'alcalde Carlos Cordón, qui ha recordat que fins després de Reis continua en marxa la campanya de vals descompte Queda't a Cerdanyola.

Més info: Ja hi ha data per l'encesa dels llums de Nadal a la ciutat

Programa d'activitats 1.

Programa d'activitats 1. 

Programa d'activitats 2.

Programa d'activitats 2. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.