Les activitats del Dia de la Dona i la sequera centren la setmana

Resum dels fets més destacables de la setmana a Cerdanyola del Vallès

L'actualitat d'aquesta setmana a Cerdanyola del Vallès se centra en l'inici de les activitats del 8M, Dia de les Dones. També en les restriccions per sequera, la neu que va enfarinar Collserola, la 4a edició de l'Aplec de la Sardana i la baixada del nombre de cotxes que circulen a la ciutat. 

Programa del 8M

Cerdanyola del Vallès commemorarà, un any més, el Dia Internacional de les Dones (8 de març) amb activitats reivindicatives, festives, pedagògiques, culturals i esportives. L’Ajuntament de la ciutat i les entitats locals s’uneixen en un programa d’activitats que arrenca el dijous 2 de març i finalitza el dia 26.  

Més info: Programa 8-M: Cerdanyola reivindica la igualtat amb un mes d'activitats

Restriccions d'aigua per sequera

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) intensifica les restriccions d'aigua per l'estat d'excepecionalitat de sequera. Això implica mesures en els serveis que gestiona l'AMB, Ajuntament i en determinades situacions de l'ús domèstic. 

Més info: L'AMB intensifica les restriccions d'aigua per la sequera

La neu cobreix Collserola

El passat dilluns 27 de febrer va despertar amb alguns paisatges enfarinats per la neu a determinats punts de Cerdanyola del Vallès i al Parc Natural de Collserola. El Meteocat torna a preveure nevades durant la pròxima matinada a l'àrea del Vallès Occidental i Protecció Civil manté en alerta el pla NEUCAT.

Més info: La neu enfarina Collserola i alguns punts de Cerdanyola

48è Aplec de la Sardana

L'Aplec de la Sardana és el dia gran del sardanisme a Cerdanyola del Vallès. Així ho consideren els membres de l'Agrupació Cultural Sardanista, entitat impulsora de l'aplec que es farà el diumenge 12 de març al Pavelló Municipal Can Xarau a partir de les 16.30 h. Abans, el dissabte 11, tindrà lloc el concert previ a càrrec de l'Orquestra.

Més info: L'Aplec de la Sardana arriba a la 48a edició en un moment de creixement del sardanisme

Menys cotxes a Cerdanyola

El nombre de cotxes que tenen els cerdanyolencs ha caigut en els últims quatre anys. L'any 2018, els habitants de Cerdanyola del Vallès tenien 28.017 cotxes registrats, i l'any 2021 hi havia 27.365. 652 turismes menys en quatre anys. En canvi, el nombre de motos està en augment constant des del 2005.

Més info: El número de cotxes a Cerdanyola va de baixada

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.