Les activitats infantils i els docents apartats de la UAB marquen l'actualitat de la setmana

Les notícies més destacades de la setmana a Cerdanyola

Aquesta setmana de març, l'actualitat a Cerdanyola ha estat marcada per l'anunci del naixement del festival Cerdanyola Menuda, pels casos d'assetjament per part de professors de la UAB que han sortit a la llum, i per temes de mobilitat.

Cerdanyola Menuda

Aquesta setmana, l'Ajuntament de Cerdanyola ha anunciat que els dies 24, 25 i 26 de març se celebrarà la primera edició d'un festival d'espectacles familiars gratuïts a la plaça de l'Abat Oliba.

Més info: S'estrena el festival d'espectacles familiars Cerdanyola Menuda

 The Penguins Reggae per a Xics

The Penguins Reggae per a Xics

Assetjament a la UAB

Més info: La UAB diu que el marc legal no els va permetre actuar abans en el cas d'assetjament sexual

També durant els últims dies, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha anunciat la seva decisió d'apartar de l'activitat el catedràtic de Física Àlvar Sánchez, condemnat per assetjament sexual a una estudiant de doctorat a qui dirigia la tesi. La mateixa setmana s'ha conegut que el centre també ha suspès de sou i feina durant catorze mesos un professor de filologia hispànica de la Facultat de Filosofia i Lletres per "fer prevaldre la seva condició d'empleat públic per obtenir un benefici indegut i per abús d'autoritat en l'exercici d'un càrrec", segons informa l'ACN. Ambdues informacions han provocat les protestes de l'alumnat, que demana més rapidesa de l'equip de govern a l'hora d'actuar davant aquests casos.

Més info: La UAB aparta un catedràtic condemnat per assetjament sexual a una alumna

Carril Bici

La UAB també ha estat notícia per la inauguració del carril bici que uneix la universitat amb Badia del Vallès. Després d'un any en obres, el carril bici que recorre 750 metres.

Més info: S’inaugura un nou carril bici que uneix la UAB amb Badia del Vallès

Operatiu contra el tràfic d'haixix

La setmana començava amb la posada en marxa de l'operatiu de Mossos d'Esquadra i Guàrdia Civil contra una organització internacional que introduïa haixix a Catalunya. Es van fer escorcolls a Cerdanyola i altres ciutats de l'àrea metropolitana i l'operatiu va acabar amb cinc detinguts.

Més info: Cinc detinguts en l'operatiu contra el tràfic de haixix que afecta Cerdanyola i altres ciutats

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.