Comença la substitució de zona blava per zona taronja a Cerdanyola

Les primeres places en substituir-se han estat les del passeig Cordelles i alguns carrers propers

La desaparició de la zona blava a Cerdanyola ha començat. Aquest dilluns 16 d'agost ja s'ha iniciat la substitució de la pintura de les places d'aparcament blaves, en funcionament fins al passat 31 de juliol, per les de color taronja

Aquest dilluns al matí ja havien aparegut diferents places repintades a diversos punts del centre de la ciutat. En concret, el passeig Cordelles i altres carrers propers com el carrer del Torrent i el carrer Bona-Sort han acollit els primers canvis en la pintura. 

La mesura va molt més enllà del simple canvi de pintura, ja que la substitució implica que, tot i que el temps d'estacionament estarà limitat igualment a un màxim de 90 minuts, es podrà fer de forma gratuïta. A més, per fer ús d'aquestes places es necessitarà l'aplicació ‘Parkunload’, disponible per a iOS i Android, que permetrà tenir el tiquet d'estacionament i consultar en temps real els llocs disponibles.

Places d'aparcament repintades de taronja aquest dilluns al passeig Cordelles. FOTO: Toni Alfaro

Places d'aparcament repintades de taronja aquest dilluns al passeig Cordelles. FOTO: Toni Alfaro

Malgrat tot, aquesta zona taronja no començarà a funcionar fins el dia 1 de setembre, quan es preveu que hagi substituït per complet la zona blava. Un cop entri en funcionament, el seu horari serà de 9 a 13 h i de 16 a 20 h de dilluns a divendres, i de 9 a 14 h els dissabtes.

La nova regulació es va aprovar durant el passat ple municipal de maig, no sense certes reticències per part de l'oposició. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.