contingut promocionat
Policlinic Cerdanyola L BO

 

 

La lipoescultura ultrasònica d'alta definició per modelar el cos arriba a Cerdanyola

La lipoescultura ultrasònica d’alta definició es pot aplicar en persones de pes saludable i que les dietes i l'exercici no han realçat els seus músculs

La lipoescultura ultrasònica d’alta definició, la tècnica que permet modelar la silueta amb una definició màxima, acaba d'arribar a Cerdanyola a través de Policlínic CerdanyolaEl centre integra, entre els seus múltiples tractaments d'estètica corporal, aquesta novadora tècnica de Body Contouring com a teràpia de grans volums amb el Vaser HD. La tècnica permet eliminar el greix localitzat no desitjat alhora que defineix la musculatura, sempre respectant l’anatomia del pacient. Aquesta tècnica ultrasònica d'alta definició consisteix en una energia suau que només actua al greix, d'aquesta manera s’aconsegueix eliminar el greix no desitjat mentre que la resta de teixits es respecten.

 

banner cerd

 

La diferència d'aquesta tècnica amb altres existents és que l'energia dels ultrasons emulsiona les cèl·lules de greix sense traccionar-les i això permet poder aspirar-les. També té la capacitat d'actuar només on volem eliminar el greix respectant els teixits adjacents, el que permet obtenir uns resultats més precisos i homogenis amb una recuperació més ràpida.

Tant homes com dones poden beneficiar-se d'aquesta tècnica amb la qual eliminen el greix que recobreix els músculs deixant aquests visibles i definits.

Altres beneficis d'aquesta tècnica són que en la mateixa intervenció s’aconsegueix la retracció de la pell evitant que quedi la zona flàccida i que es poden abordar diverses zones en la mateixa intervenció. Poden optar a aquesta tècnica les persones que estan en un pes saludable i que les dietes i l'exercici no han aconseguit realçar els seus músculs.

Es tracta d'actuar sobre zones concretes del cos i aconseguir: un abdomen marcat, uns glutis tonificats o uns braços definits. 

Ara pots reservar la teva primera visita informativa gratuïta des de la web o en el telèfon 93 515 39 99.

Policlínic Cerdanyola

Unitat de Medicina estètica de Grup Policlínic

Avinguda de Catalunya, 47

Telèfon: 93 515 39 99

grup-policlinic.com

WhatsApp 699 61 90 49

Mail: info.estetica@grup-policlinic.com

Més informació