contingut promocionat
Policlinic Cerdanyola L BO

 

 

El revolucionari tractament de bioestimulació facial per rejovenir arriba a Cerdanyola

El Nanofat deriva del lipofilling però a diferència d'aquest, els tipus d'empelts greixosos utilitzats per al rejoveniment facial no aporten volum

El nou Nanofat, la innovadora i revolucionària tècnica de medicina regenerativa realitzada sense cirurgia i amb greix del mateix pacient aterra a Cerdanyola. Aquesta teràpia es basa en una extracció de greix corporal i es complementa amb un tractament de rejoviment facial. Per saber tots els secrets del Nanofat entrevistem al Dr. F. de Ros i a la Dra. Figueira, membres de l'equip de medicina estètica de Policlínic Cerdanyola i encarregats de dur a terme el tractament de Nanofat.

 

Cerdanyola

 

 

Què és el Nanofat?

El Nanofat és la tècnica de rejoveniment facial que neix gràcies a dues línies de recerca que van convergir en el mateix procediment.

 1. Una línia buscava millorar l’autotrasplantament de greix amb finalitats de reconstrucció o amb finalitats cosmètics, de la forma facial o corporal.
 2. Una altra línia, investigava la reparació o regeneració dels teixits amb PRP. D'aquest sistema l'evolució lògica va ser el desenvolupament de les tècniques per a obtenir, tractar i utilitzar cèl·lules mare per a regenerar teixits.

Aquestes dues línies de recerca van convergir en el Nanofat.

 

La tècnica

Aquest és un procediment senzill de rejoveniment facial que s'inicia amb una extracció de greix d'una zona corporal del propi pacient (abdomen, cuixes, etc.). Finalitzada aquesta primera part, iniciem la segona fase: aconseguir les cèl·lules pluripotencials del greix extret que posteriorment implantarem per aconseguir el rejoveniment facial. Per a aconseguir les cèl·lules pluripotencials que posteriorment usarem en el rejoveniment facial concentrem i fraccionem el greix extret, obtenint una emulsió rica en cèl·lules precursores, molt pròximes a les cèl·lules mare.

Però, Què vol dir pluripotencials? Vol dir que són cèl·lules convenientment senyalitzadores, per teixit ja especialitzat com l’os, el cartílag, el greix, etc., i que es converteixen en les cèl·lules d'aquests teixits.

 

Quin tipus de rejoveniment obtenim amb el Nanofat

En Medicina Estètica fem servir la tècnica del Nanofat per a:

 • Regenerar la pell
 • Tractar les ulleres, tant el color com la profunditat del solc
 • Tractar les arrugues del coll, l'escot, arrugues fines, potes de gall i del “codi de barres”
 • Tractar cicatrius d'acne
 • Millorar el to i la qualitat de la pell
 • Rejoveniment facial de pells castigades pel temps i els elements com el sol i la intempèrie
 • Tractar l'alopècia.
 • Harmonització de diferents zones corporals, irregularitats o asimetries.

El Nanofat deriva del lipofilling però a diferència d'aquest, els tipus d'empelts greixosos utilitzats per al rejoveniment facial no aporten volum. Si estàs interessat/da en aquest tractament has de saber que la visita informativa amb els professionals de Grup Policlinic és gratuïta i es pot demanar:

 • Trucant al 93 515 39 99
 • Enviant un WhatsApp al 699 61 90 49
 • A qualsevol dels centres de Grup Policlínic

 

Unitat de Medicina estètica de Grup Policlínic

Dr. Francisco de Ros Col. 17.611 COMB

Dra. Gabriela Figueira Col. 40.617 COMB

Policlínic Cerdanyola

Avinguda de Catalunya, 47

T. 93 515 39 99

WhatsApp 699 61 90 49

@: info.estetica@grup-policlinic.com

 

Més informació