S’obre el termini per fer propostes al Pla Local d’Habitatge

El termini per fer suggeriments estarà obert fins el dia 21 de febrer

El termini per fer propostes al Pla Local d’Habitatge ja es pot consultar al web municipal de l’Ajuntament. Per poder fer suggeriments, el formulari estarà obert fins al divendres 21 de febrer. El document es va presentar la setmana passada en una sessió oberta a la participació del personal tècnic i electe de l’Ajuntament, representants d’immobiliàries i d’empreses bancàries.

Al llarg de la presentació es van respondre a les preguntes formulades a partir del document de la consultora per, posteriorment, recollir les aportacions que permetran concretar les actuacions del pla. El PLH incorpora tres tipus de continguts: analític (anàlisi i diagnosi), estratègic (objectius i estratègies generals) i programàtic (actuacions i gestió del Pla).

El Pla està regulat per l’article 14 de la Llei 18/2007, del dret a l’habitatge, el qual estableix que és un document que determina les propostes i compromisos que regiran en matèria de política d’habitatge al municipi. A més, facilita, potencia i, finalment, porta a la concertació entre agents públics i privats i al seu compromís sobre les accions acordades. El PLH té una vigència de 6 anys i és imprescindible per a la concertació de polítiques d’habitatge amb la Generalitat.

Les persones i/o entitats interessades a aportar propostes al document actual, ho poden fer a través del formulari del web municipal fins al 21 de febrer. El document final s’enllestirà, previsiblement, a finals de febrer.