Què pots fer aquest agost a Cerdanyola?

Aquí et deixem les millors activitats per a fer si et quedes aquest agost a Cerdanyola

L’agost ja ha arribat i molts cerdanyolencs el viuran a la ciutat. L’Ajuntament, entitats i altres administracions proposen activitats de diferents tipus, i s’hi afegeix la possibilitat de passar estones a espais naturals com Collserola. El TOT recull les principals propostes d’aquest agost a Cerdanyola

 

Piscines municipals descobertes

Cerdanyola compta amb tres piscines municipals descobertes: Turonet, Montflorit i Bosc Tancat. Els tres espais estaran oberts fins al setembre. Les tres piscines ofereixen diferents tipus d’abonaments i entrades, obren de dilluns a diumengecada matí i cada tarda.

Més info: Horaris i preus de les piscines municipals de Cerdanyola

 

Jocs d’aigua al Parc Cordelles

En els últims anys d'estiu, aquests jocs d'aigua han servit a la població per a refrescar-se, i especialment enguany en què les temperatures altes practicament no han minvat. El Parc Cordelles és un conjunt d'aparells que llencen aigua i que formen un parc ambientat en un bosc amb animals amb què els infants poden interactuar.

Des de que es van posar en marxa el passat dimarts 18 de juliol, estan oberts cada dia de la setmana entre les 10 h i les 20 h ininterrompudament. En canvi, els jocs d'aigua del Parc del Turonet no s'han encès perquè el sistema no reutilitza l'aigua i les restriccions per la sequera no permeten fer servir aquest tipus d'instal·lacions.

Jocs d'aigua del Parc Cordelles. FOTO: Núria Puentes (Ajuntament)

Jocs d'aigua del Parc Cordelles. FOTO: Núria Puentes (Ajuntament)

 

Natura a Collserola i el Turonet

Els dies de calor d'aquest estiu també es poden passar a les zones d’ombra natural del Parc del Turonet o del Parc Natural de Collserola. Així, es poden fer rutes a peu o en bicicleta, tot i que Protecció Civil demana prendre precaucions per evitar els incendis en zones de bosc tenint en compte la situació de sequera.

Un camí de Collserola. FOTO: Arxiu

Un camí de Collserola. FOTO: Arxiu

 

Aquí et deixem quatre rutes a peu i quatre més en bicicleta per a recórrer Collserola:

Més info: 4 rutes a peu per Cerdanyola

Més info: 4 rutes en bicicleta per Cerdanyola

 

Visita als museus 

El Museu d’Art de Cerdanyola (MAC) i el Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver estaran oberts durant tot el mes d'agost . Els visitants podran veure les exposicions temporals i permanents. Els dos museus ofereixen diverses jornades de portes obertes i visites guiades. 

A més, el diumenge 6 d'agost els visitants podran gaudir d'una jornada de portes obertes a tots dos museus. 

Nens visitant una exposició al MAC. FOTO: Núria Puentes (Ajuntament)

Nens visitant una exposició al MAC. FOTO: Núria Puentes (Ajuntament)

 

Biblioteca Central

La Biblioteca Central de Cerdanyola romandrà tancada des del 31 de juliol fins al 20 d'agost. Tot i això, durant aquest període, la biblioteca proporcionarà serveis de premsa i estudi a la sala Enric Granados, els dilluns, dimarts i dijous de 15:30 h a 20:30 h i els dimecres i divendres de 10 h a 14 h.

Interior de la Biblioteca Central. FOTO: Ajuntament

Interior de la Biblioteca Central. FOTO: Ajuntament

 

A partir del 21 d'agost i fins al 9 de setembre, la Biblioteca Central de Cerdanyola estarà tancada els dilluns, dimarts i dijous al matí i obrirà les tardes de 15:30 h a 20:30 h; en canvi, els dimecres obrirà tant al matí com a la tarda i els divendres de 10 h a 14 h.

Més info: Saps on pots estudiar aquest agost a Cerdanyola?

.

Patis oberts

Els patis de sis escoles de Cerdanyola romandran oberts fins al 31 d’agost per oferir un espai d’activitats a infants i famílies. Així, s’obren els patis de les següents escoles: La Sínia, Les Fontetes, Saltells, Sant Martí, Turó de Guiera i Xarau. L’horari és de dilluns a divendres, de 17.30 a 20.30 h. Dissabtes i diumenges de 17.30 a 21 h. 

Taller de rumba als patis oberts. FOTO: Núria Puentes (Ajuntament)

Taller de rumba als patis oberts. FOTO: Núria Puentes (Ajuntament)

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.