El primer ple municipal del curs marca l'actualitat de la setmana

Aquestes són les notícies més destacades de la setmana a Cerdanyola

L'útlima setmana de setembre ha estat marcada pel primer ple municipal del curs, que es va celebrar el passat dijous 28 de setembre a l'Ajuntament de Cerdanyola. L'actualitat cerdanyolenca també destaca l'inici del XXXII Festival Internacional de Blues, el desmantellament d'una associació de cànnabis per tràfic de drogues i, en esports, la classificació del Cerdanyola FC per la tercera ronda de la Copa del Rei de futbol sala.

 

Les terrasses, l'habitatge i l'urbanisme, protagonitzen el ple municipal

El ple municipal del mes de setembre va aprovar per majoria la modificació pressupostària en habitatge i urbanisme per un import de 216.756,86 €. L'Ajuntament ha procedit a l'adquisició d'un habitatge, per tal de donar-li un ús d'emergància social. En urbanisme, s'ha procedit a la reordenació de les avingudes de Catalunya i de la Primavera, la millora de l'accessibilitat als passos per a vianants sobre al ferrocarril al seu pas pel barri de La Farigola i el trasllat de la Zona Esportiva Municipal Montflorit al Centre Direccional.

Més info: El ple municipal aprova una modificació pressupostària en habitatge i urbanisme per 216.000 €

 

Montana Stomp i The Otis Redding Show animen el Tast de Cuina Mediterrània

Aquest cap de setmana s'ha estrenat la 32a edició del Festival Internacional de Blues a la plaça Francesc Layret amb el concert dels Montana Stomp el divendres i el de The Otis Redding Show el dissabte. Els dos primers dies del festival han han posat ritme al primer dia del 5è Tast de Cuina Mediterrània. Durat tot el cap de setmana centenars de persones han ballat i cantat al ritme de blues i rock 'n' roll amb gots de cervesa, vins de la millor qualitat i els plats dels 16 restaurants participants al tast

Més info: Montana Stomp inaugura el 32è Festival de Blues i anima el Tast de Cuina Mediterrània

 

Desmantellen una associació de cànnabis de Cerdanyola

Els Mossos van desmantellar una associació de cànnabis de Cerdanyola del Vallès i van detenir un home de 46 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. L'arrest va tenir lloc el passat 27 de setembre després que la policia tingués coneixement que a l'interior de l'establiment, que estava legalment constituït, s'hi estaria desenvolupant una activitat de tràfic de droga.

Més info: Desmantellen una associació de cànnabis de Cerdanyola per tràfic de drogues

 

El Cerdanyola FC passa a la tercera ronda de la Copa del Rei

El Cerdanyola va eliminar al Manresa a la segona ronda de la Copa del Rei de futbol sala en un partit que va requerir del llançament de penals per a desempatar un partit que va acabar amb empat a 4 després de la pròrroga. 

Més info: El Cerdanyola FC passa a la tercera ronda de la Copa després d'un partit d'infart

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.