El PSC celebra la reobertura del CAP Fontetes però lamenta la tardança

El CAP Fontetes reobre el 23 de març per atendre malalts amb patologia crònica

El Centre d’Atenció Primària de Fontetes reobre el pròxim 23 de març per atendre malalts crònics. El grup parlamentari socialista celebra aquesta notícia, que assegura, és resultat de la pressió que tant el grup com l’Associació de Veïns del barri de Fontetes han fet pressió a la Generalitat en els últims dos anys.  

Més info: El CAP Fontetes reobre per atendre pacients amb patologia crònica

Més info: Veïnat i PSC reclamen la reobertura definitiva del CAP Fontetes com a "deute sanitari"

"Celebrem la reobertura del CAP Fontetes, tan sol·licitada pels veïns i veïnes de Cerdanyola, així com pel mateix ajuntament, però lamentem que aquesta s’hagi produït tres mesos després de l’aprovat a la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya amb el vot favorable de tots els partits", assegura el PSC de Cerdanyola del Vallès. 

2 anys de pressió per la reobertura

Els socialistes asseguren haver promogut la reobertura del CAP, fent reunions amb el veïnat i els Serveis de Salut territorials del Vallès Occidental, i emetent "nombroses sol·licituds sense resposta" al govern. Pel que fa al debat polític endins, tots els grups municipals que formen el Ple municipal de Cerdanyola van aprovar una moció, i tot seguit, el grup parlamentari PSC-Units va fer proposta de resolució aprovada també per unanimitat a la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya.

"Per fi, el govern de Catalunya reobrirà el Centre d’Atenció Primària de Fontetes el 23 de març del  2022", apunta el PSC. Es mantindrà l’activitat de vacunació contra la Covid-19, tot recuperant l’activitat assistencial a pacients amb malaltia crònica tots els dimecres de 9 a 13 h amb servei d’infermeria.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.