contingut promocionat
Policlinic Cerdanyola L BO

 

Viure sense dolor

La Unitat del dolor de Grup Policlínic és pionera en tractaments que ajuden a combatre les lesions articulars i tendinoses, aconseguint un efecte regeneratiu reparador de la lesió

Grup Policlínic fa anys que compta amb la Unitat del dolor per poder donar solució a "malalties invisibles" que provoquen dolor i minven la qualitat de vida de les persones que les pateixen.

Policlinic B


Algunes de les lesions tractades amb èxit a la nostra unitat són:

  • Artrosis (fons i tot aguda)
  • Dolor articular
  • Dany muscular (fina i tot crònic)
  • Lesions tendinoses i articular en esportistes d'elit.

El Dr. Adán, és un dels metges que integra la Unitat del Dolor i Medicina Regenerativa, i que ara passa consulta al centre mèdic de Policlínic Cerdanyola, i ens explica com accions tan quotidianes com fer esport, o pujar i baixar escales, són impossibles per a moltes persones. Per sort ara existeixen tractaments especialitzats que permeten portar una vida sense dolor.

Amb el coneixement i l'experiència que tenim en tractaments de regeneració de teixits com ara el PRP (Plasma Ric en Factors de Creixement) podem ajudar fins i tot en casos on la cirurgia no és la solució.

 

Els tractaments que oferim a la Unitat del dolor no només tracten el dolor sinó que reparen el dany articular i han demostrat que:

  • Acceleren la recuperació
  • Eviten la medicació
  • No tenen rebuig

La Unitat del dolor de Grup Policlínic és pionera en tractaments que ajuden a combatre les lesions articulars i tendinoses, aconseguint un efecte regeneratiu reparador de la lesió i accelerant la seva curació.

Ja es pot sol·licitar cita amb el Dr. Adán a Cerdanyola del Vallès i obtenir un diagnòstic personalitzat per poder tenir una qualitat de vida optima.
 

POLICLÍNIC CERDANYOLA

Av. Catalunya, 68. Cerdanyola del Vallès
Telèfon 93 592 26 92
[email protected]

Més informació