El Cerdanyola FC comença el procés per escollir la seva nova Junta

Els socis ja poden presentar-se com a candidats

El Cerdanyola Futbol Club ja accepta candidatures per a les eleccions de la Junta Directiva. El club cerdanyolenc ha iniciat el procés per celebrar eleccions anticipades i ja ha format la Junta Gestora que assumeix la direcció del club durant el període electoral, davant la dimissió del president Felipe López, i la seva junta, amb el propòsit de presentar-se a la reelecció.

Després de completar el termini dels sis dies d'exposició del cens per a la consulta i possibles reclamacions dels socis, la Junta Electoral es va reunir a les oficines del camp de Bòbila-Pinetons el dimarts 31 de gener per validar el cens definitiu perquè els socis i sòcies puguin exercir el seu dret a vot. Al mateix temps, s'ha presentat la Junta Gestora, que està integrada per José Luís MoralesCarlos GraciaSergio Calet i Santiago Alonso, com a secretària Mireia Sanz.

D'altra banda, la Junta Electoral ha proclamat l'inici de presentació de candidatures. A les oficines del club (c. Galicia s/n), els socis i sòcies tenen a la seva disposició les paperetes per a la recollida d'avals que els permetin obtenir la condició de candidat/a. Els aspirants necessitaran, com a mínim, 36 avals. El termini de presentació d'avals és de 9 dies.

Així, el pròxim 10 de febrer, la Junta Electoral es reunirà de nou per validar els avals presentats i estudiar les possibles reclamacions, abans de proclamar les candidatures oficials. En el cas que hi hagués un sol candidat/a que reunís tots els requisits, la Junta Electoral proclamaria el candidat/a com a nou president/a. En el cas d'haver-hi més d'un candidat/a, s'iniciaria el termini de set dies de campanya electoral.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.