El Cerdanyola Futbol Club es manté a la 2a RFEF

L'ascens inesperat del CF Talavera ha donat l'oportunitat al Cerdanyola FC de mantenir-se a la lliga estatal

El Cerdanyola Futbol Club torna a 2a RFEF després del descens de final de temporada. El club verd-i-blanc ha ocupat la plaça vacant que ha deixat el CF Talavera, qui ha ascendit a 1a RFEF pel mateix motiu. El Cerdanyola FC encara no coneix en quin grup jugarà. 

El club cerdanyolenc ha fet oficial, aquest 2 de setembre, que continuaran competint a 2a RFEF, la quarta divisió a nivell estatal. El Cerdanyola FC va descendir al tancament de la temporada 2021-2022, però ha estat tot l'estiu pendent d'una possible permanència accedint a una altra plaça vacant a la categoria.

Finalment, la Real Federación Española de Futbol va atorgar aquesta primera vacant al CD Estepona a través d'un concurs obert al qual s'hi accedia amb una aportació econòmica com un dels requisits. El Cerdanyola FC va interposar un recurs considerant que la plaça havia d'atorgar-se per mèrits esportius. En aquest cas, hauria recaigut en els cerdanyolencs, ja que van descendir en perdre l'última eliminatòria per la permanència.

Més info: El Cerdanyola Futbol Club interposa un recurs contra el procés per atorgar la plaça de 2a RFEF

Ara, l'exclusió del Club Dux Internacional de 1a RFEF, i l'ascens del CF Talavera -que fins ara era club de 2a RFEF-, ha retornat l'oportunitat de permanència al Cerdanyola FC. Així, l'equip dirigit per Toni Carrillo seguirà disputant la lliga estatal una temporada més. Carrillo es mostra "content" per poder assolirt la permanència i assegura que han estat "tres mesos i una setmana molt llargs" fent referència als processos de places vacants que s'han succeït aquest estiu. "S'ha demostrat que els 42 punts que vam fer l'any passat han servit per poder continuar en aquesta categoria tan exigent i tan maca", assenyala el tècnic verd-i-blanc en declaracions al TOT. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.