El Cerdanyola Futbol Club interposa un recurs contra el procés per atorgar la plaça de 2a RFEF

El Cerdanyola FC defensa que la plaça vacant a 2a RFEF s'hauria d'haver atorgat per mèrits esportius, procés que hauria evitat el seu descens

El Cerdanyola Futbol Club ha interposat un recurs contra la resolució de la RFEF que atorga la plaça vacant de Segona RFEF al CD Estepona. El club cerdanyolenc defensa que el procés per cobrir la plaça ha marcat xifres econòmiques "desorbitades" i demana que s'apliqui el principi d'integritat esportiva i mèrit esportiu.

Més info: El Cerdanyola FC demana que la plaça a 2a RFEF es decideixi esportivament

En aquest recurs, presentat el dilluns 22 d'agost, el Cerdanyola FC posa de manifest la nul·litat del procés realitzat per la Real Federación Española de Futbol (RFEF) per a cobrir la vacant de Segona RFEF deixada per l'Extremadura UD SAD. "En aquest procés, la vacant s'ha atorgat a un club que la temporada passada ni tan sols va militar en categoria nacional, sinó que competia a la territorial andalusa, el CD Estepona", assenyala el club en un comunicat.

L'entitat cerdanyolenca denuncia que s'ha aplicat un procés "inexistent al Reglament i creat per òrgans sense competència per fer-ho, fixant unes quantitats desorbitades, limitants i no acords amb la normativa per a tots els clubs del futbol modest espanyol, que comporten, a la vegada, deixar de tenir en compte el mèrit esportiu i el principi d'integritat esportiva, denunciant que el futbol modest no està a la venda ni pot ser objecte d'una subhasta".

Anteriorment, el Cerdanyola FC havia demanat que la Federació Catalana de Futbol defengués les peticions del club, però assenyala que no s'ha obtingut prou suport malgrat que l'atorgament de la plaça per als cerdanyolencs hauria afavorit altres clubs catalans com l'UE Sants i el FC Martinenc "evitant descensos i mantenint les seves categories". "Tot plegat, millorant el nivell del futbol català, una de les promeses electorals de l'actual president i que, amb aquesta situació, esdevé incomplida", critica el club.

El Cerdanyola FC destaca que altres clubs catalans ja han manifestat de forma pública el suport al club verd-i-blanc en aquest procés, i anuncia que arribaran "fins al final en la defensa dels seus drets".

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.