El Club Bàsquet Femení Cerdanyola debuta dissabte a Super Copa

El primer equip del CBF Cerdanyola afronta diversos canvis en una temporada que arrenca el 16 de setembre a les 17.45 h al PEM Guiera

Comença una nova etapa pel primer equip del Club Bàsquet Femení Cerdanyola. En aquesta temporada 2023-24, l'equip jugarà en el grup 1 de la nova màxima categoria de Catalunya, Super Copa Femenina, després de perdre la plaça a Liga Femenina 2 l'any passat. A més, arran del comiat de l'entrenadora Pili Bilbao, el nou tècnic de les verd-i-blanques serà Albert Roig. El debut serà dissabte 16 de setembre a les 17.45 h al PEM Guiera contra el Joventut Les Corts

Més info: El Club Bàsquet Femení Cerdanyola no pot evitar el descens

Un planter renovat de 10 jugadores

L'equip afrontarà canvis també en el planter. De la temporada passada només continua la base Eva Garcia, que jugarà per segon any consecutiu al Sènior A del Cerdanyola. En la mateixa posició estarà Judith Romera, provinent del Femení Sant Adrià. D'aler-pivot hi haurà la Laia Turu, que la temporada passada va jugar al LAU, i la Paula Moreno, del SESE barceloní. De pivot, l'equip comptarà amb Alba Lago, formada al SESE i al Sant Adrià.

En la posició d'aler, el club ha fitxat a Esther Murat de l'AB Premià; Maria Cabello, formada al SESE i que ha jugat entre el 2017 i el 2020 als Estats Units; Martina GalmesEsther Cortes provinents del SESE. La també aler Anna Homs és una canterana amb 12 anys de trajectòria al club. 

Canvis a l'equip tècnic

Al capdavant de l'equip hi haurà l'Albert Roig, que entrenarà al club per quart any consecutiu després d'haver estat ajudant de la Pili Bilbao durant dos anys i tècnic del Cadet. En una entrevista que Roig va fer al TOT, el míster va explicar que l'objectiu de la temporada no és retrobar l'ascens, sinó "anar treballant, assentar les bases i veure com podem créixer des de sota". Roig també va reconèixer que era un repte personal substituir a Bilbao, però que està mentalitzat: "És la primera vegada que agafo a un equip sènior i fa temps que em preparo per això".

Més info: Albert Roig: "Aquest any volem assentar les bases, seria irreal mirar molt amunt"

Més info: Pili Bilbao no continuarà dirigint el primer equip del Club Bàsquet Femení Cerdanyola

Albert Roig és el nou entrenador del CBF Cerdanyola. FOTO: Cedida

Albert Roig és el nou entrenador del CBF Cerdanyola. FOTO: Cedida

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.