La 5a Fira de l’Esport arriba omplint Can Xarau d'activitats

Aquest any la Fira se celebrarà el proper diumenge 15 de setembre de 10 a 20 hores al Complex Esportiu Municipal Can Xarau

Ja està tot llest per la 5a Fira de l’Esport de Cerdanyola, que enguany tindrà lloc el proper diumenge 15 de setembre de 10 a 20 hores al Complex Esportiu Municipal (CEM) Can Xarau. Des que es va dur a terme per primer cop l’any 2014, l’esdeveniment busca promocionar l’esport de competició, lleure i escolar de la ciutat i comptar amb la major diversitat d’esports possibles.

La nova ubicació triada permet disposar de zones cobertes, com el pavelló Can Xarau - Paco Arpide o la boina on estarà instal·lat l’escenari, i d’aquesta manera pretén intentar millorar les dues darreres edicions perjudicades per la pluja.

Plànol de la distribució d'espais de la 5a Fira d'Esports | Associació d'Esports de Cerdanyola

Plànol de la distribució d'espais de la 5a Fira d'Esports | Associació d'Esports de Cerdanyola

Alhora, gràcies a aquest canvi d’emplaçament a l’oferta d’activitats s’hi han sumat tres incorporacions d’entitats esportives consolidades: el Club de Patinatge Artístic de Cerdanyola, el Cerdanyola Club d’Hoquei i el Club Gimnàstica Rítmica Cerdanyola, que enguany no només tindran carpa sinó que també oferiran actuacions i partits en directe.  

Segons informen des de l’organització, duta a terme per l’Associació de l'Esport de Cerdanyola (AEC), el canvi de dates també ha permès tornar a comptar amb la participació de l’escola de dansa Roger’s. Una altra de les novetats d’enguany és la participació de l’esport adaptat amb l’associació ASPADI, que organitzarà competicions de piscina, bàsquet i tennis taula.

 

A banda de les entitats esportives ja esmentades, també tindran representació a la 5a edició de la Fira esports com els bàsquet masculí i femení, l’handbol, el tennis, el bàdminton, el vòlei, els escacs, crossfit, diferents balls de la mà de les escoles Le Duet i Somni i un tast de l’oferta d’activitats dels gimnàs Guiera i Xarau.

Horaris de la 5a Fira de l'Esport | Associació de l'Esport de Cerdanyola

Taula d'horaris de les activitats previstes per la 5a Fira de l'Esport | Associació de l'Esport de Cerdanyola

També hi participaran la Penya Blaugrana, el Centre Mèdic Unió, i “algun més que falta per confirmar”; en paraules dels organitzadors. D’altra banda, però, l’organització ha informat que, “per diferents circumstàncies puntuals”, aquest any no hi haurà alguns dels clàssics de la Fira, com el rocòdrom i la tirolina del Club d’Esports de Muntanya (CEM), la zona d'atletisme i l'exhibició de Taekwondo del Club Lee Young.

L’AEC ha expressat que espera poder recuperar aquestes activitats l'any vinent, i alhora ha volgut agrair explícitament al nou regidor d'esports, Oscar Pons, i al servei d'esports i l'Ajuntament en general, “per l'esforç realitzat tot i les dates estiuenques que ens hem trobat, per facilitar i coordinar-ho tot per un bon funcionament de la Fira, habilitar espais i poder disposar de la piscina per algunes de les activitats”.

 Si tot va bé, l’organització espera poder assolir una assistència de públic superior a les 3.000 persones, xifra que s’ha assolit en edicions anteriors.

Més informació