contingut promocionat
Policlinic Cerdanyola L BO

 

Els avantatges en ortodòncia invisible Diamond Invisalign® de Policlínic Cerdanyola

Participa a les jornades gratuïtes i individuals, on podràs conèixer el tractament d’ortodòncia invisible personalitzat per a tu

Policlínic Cerdanyola et convida als Ortodays, les jornades gratuïtes d’ortodòncia invisible on podràs conèixer i beneficiar-te del tractament Invisalign®, líder mundial en ortodòncia invisible.

Gif ortodays cerdanyola grup policlinic

 

Què són els Ortodays?

Són jornades gratuïtes i individuals, on podràs conèixer el tractament d’ortodòncia invisible personalitzat per a tu. Et realitzarem un escanejat 3D de la teva boca i comprovaràs com es modelen les teves dents, també podràs veure el resultat final del tractament. A més, aquests dies especials t’oferim avantatges si decideixes realitzar-tr el tractament Invisalign®, com ara:

 • -440€ de descompte directe en els retenidors
 • Escàner 3D gratuït (valorat en 200€) on veuràs la simulació amb el resultat final del teu tractament.

 

Quan són els Ortodays a Policlínic Cerdanyola?

El 7 i 23 de febrer, però pots consultar aquí més dates dels Ortodays a altres centres de Grup Policlinic aquest mes de febrer.

 

Com puc apuntar-me?

Les visites són presencials i individuals i cal reservar cita mitjançant:

 • A través de l’agenda online de Policlínic
 • Per telèfon al 93 515 39 99
 • Per WhatsApp: 687 803 463

Aquesta és una excel·lent opció per a aquelles persones que busquen una alternativa discreta i còmoda a l'ortodòncia tradicional amb brackets i filferros.

 

Qui pot realitzar-se un tractament d'ortodòncia invisible?

Nens des dels 6 anys, adolescents i adults poden seguir aquest tractament d'ortodòncia amovible. Es pot seguir el tractament d'ortodòncia invisible Invisalign® fins i tot si s'emporten implants dentals, corones, ponts, o si et manquen algunes peces dentals.

En aquests casos és important confiar el tractament a un doctor/a  expert en aquesta tècnica. En les clíniques dentals de Grup Policlínic trobaràs especialistes líders a Espanya amb acreditacions i reconeixements d’Invisalign® per la seva trajectòria acadèmica i professional.

ortodoncia invisible

 

Què és l'ortodòncia invisible?

És el tractament d’ortodòncia que utilitza alineadors que es poden retirar de la boca, la qual cosa comporta avantatges com mantenir una bona higiene durant el tractament o la comoditat de menjar sense l'aparell. L'ortodòncia invisible utilitza alineadors dentals pràcticament inapreciables a la vista per corregir la posició de les dents.

Però l'ortodòncia és una mica més a moure dents, la seva funció és restablir l'equilibri morfològic-funcional de la boca i de la cara, millorant també l'estètica facial.

 

Com funciona el tractament d'ortodòncia invisible?

Aquests alineadors són fèrules transparents amovibles, que es personalitzen per a cada pacient. A la Clínica dental de Policlínic Cerdanyola rebràs una atenció personalitzada per un/a doctor/a  expert en aquesta tècnica que:

 • Avaluarà i et farà un estudi pel teu cas.
 • Elaborarà un pla de tractament digital personalitzat.

Des de l'inici planifiquen i poden veure el resultat final del teu tractament.

 • Supervisarà el teu tractament de manera regular.

 

Aquestes fèrules es faran a mida per a tu:

 • S’aniran canviant cada cert temps en funció de l’evolució del tractament.
 • Són pràcticament invisibles, es retiren per menjar i per una correcta higiene bucal.

Aquestes característiques són molt importants, el pacient pot mastegar tranquil·lament, sense el seu aparell ortodòntic i realitzar la seva higiene bucal com sempre.

 • Sense nafres, irritacions… ni dolor.

Aquesta no és una tècnica cara, si valorem els avantatges, ni més llarga que l’ortodòncia tradicional, al contrari.

ortodoncia invisible invisalign

Ortodòncia invisible a distància

Realitzaries un tractament mèdic sense seguiment? Doncs tampoc ho facis amb les teves dents.

La Sedo (Sociedad Española de Ortodoncia) insisteix en el perill que suposa realitzar tractaments d'ortodòncia sense supervisió professional després de la recent fallida d'una empresa d'alineadors per internet.

Així l'ortodòncia no es tracta només d'alinear les dents, sinó que també ha de tenir en compte la funcionalitat de la boca del pacient. A les Clíniques Dentals de Grup Policlínic ens arriben casos d'altres marques que només tenen en compte l’estètica i no la funció això implica problemes després del tractament al deixar la mossegada incorrecta. Seguir un tractament d'ortodòncia invisible sense control mèdic deriva en:

 • Mal de cap
 • Cervicàlgia
 • Migranya
 • Dolor en l'articulació mandibular
 • Escurçament d'arrels (reabsorció d'arrels fins i tot arribant a la perduda de peces)
 • Exhibició de les arrels (moviment ortodòntic no calibrat pot afectar el teixit ossi i la geniva que el sosté)
 • Espais entre les dents que no es poden tancar per una mala planificació de les exodòncies i extraccions
 • Càries, inflamació i displàsia de les genives per falta de controls per no realitzar una higiene bucal mínim en un any en clínica o per falta de seguiment del tractament.

 

Policlinic Cerdanyola

Avinguda de Catalunya, 68

Telefònica: 93 515 39 99

info@grup-policlinic.com

www.grup-policlinic.com

Més informació