contingut promocionat
Policlinic Cerdanyola L BO

 

 

La higiene bucal, la clau per tenir una salut de ferro

La clínica dental de Policlínic Cerdanyola inicia aquest mes una campanya gratuïta de salut bucodental per a totes les edats

La higiene bucal no és només qüestió d'estètica, també és fonamental per mantenir una bona salut bucodental i general. Una bona higiene bucal és essencial per prevenir malalties, mantenir un somriure atractiu, millorar la qualitat de vida i contribuir a la salut general del cos.

 

Gif promocions Octubre Cerdanyola
 

La clínica dental de Policlínic Cerdanyola inicia aquest mes una campanya gratuïta de salut bucodental per a totes les edats.

  • Els adults i adolescents teniu una revisió i higiene dental gratuïta
  • Per als més petits, a més afegeixen una fluorització gratuïta i visita amb l’odontopediatra.

 

Com reservo la meva cita gratuïta?

Trucant o enviant WhatsApp al 662 65 90 90. Des de la clínica dental de Policlínic Cerdanyola destaquen algunes de les raons més importants per mantenir una bona higiene bucal:

Benestar general: Mantenir una boca sana pot contribuir al benestar general i la qualitat de vida. Evitar el dolor dental i les molèsties en la boca et permet portar una vida més còmoda i saludable en general.

Prevenció de malalties bucals: La higiene bucal adequada ajuda a prevenir malalties com la càries dental i la malaltia periodontal (malaltia de les genives). Aquestes condicions poden ser doloroses i costoses de tractar, però es poden evitar en gran mesura amb una higiene oral adequada.

Manteniment de les dents naturals: Cuidar les teves dents mitjançant la higiene bucal regular pot ajudar a conservar-los durant tota la vida. La pèrdua de dents naturals pot tenir un impacte negatiu en la masticació, la parla i l'aparença estètica.

Prevenció del mal alè: L'acumulació de bacteris en la boca pot causar mal alè (halitosis). El raspallat i l'ús del fil dental eliminen aquests bacteris i ajuden a mantenir un alè fresc.

Reducció del risc de malalties sistèmiques: Existeix evidència que la mala salut bucal està relacionada amb malalties sistèmiques com a malalties cardíaques, diabetis i problemes respiratoris. Mantenir una bona higiene bucal pot ajudar a reduir el risc de desenvolupar aquestes condicions.

Millora de l'aparença: Un somriure saludable i atractiu pot augmentar la confiança i l'autoestima. La higiene bucal adequada ajuda a prevenir taques, descoloració i altres problemes estètics en les dents.

Estalvi de diners a llarg termini: La prevenció és més econòmica que el tractament. La cura regular de la salut bucal pot evitar la necessitat de procediments dentals costosos en el futur.

Facilita la digestió: Les dents exerceixen un paper bàsic en la masticació, que és el primer pas en el procés de la digestió. Una bona higiene bucal assegura que les teves dents puguin complir la seva funció correctament.

Per a aconseguir una bona higiene bucal, és important raspallar-se les dents almenys dues vegades al dia, fer servir el fil dental diàriament, limitar el consum de sucre i visitar regularment a un dentista per exàmens i neteges dentals.

 

Clínica Dental Policlinic Cerdanyola

Avinguda de Catalunya, 68
Telèfon: 662 65 90 90

www.grup-policlinic.com

Més informació