contingut promocionat
Policlinic Cerdanyola L BO

 

 

Prepara't per a l'estiu amb aquestes innovadores tècniques de medicina estètica

A Policlínic Cerdanyola Estètica Avançada tenen tots els serveis que necessites

Falten poques setmanes per deixar enrere les jaquetes i els pantalons llargs, els dies es van fent més calorosos i llargs, augmenten les nostres ganes de piscina i platja i de cuidar-nos i sentir-nos a gustamb el nostre cos.

Cerdanyola

Per això, ara és el moment de començar a preparar-se per poder lluir el cos amb el qual et sentiràs còmode aquest estiu. A Policlínic Cerdanyola són especialistes en tractaments d'estètica avançada, medicina estètica i cirurgia i ofereixen un ampli ventall de serveis per a preparar-te pels dies de calor amb:

  • Tractaments de rejoveniment: elimina les taques, les arrugues o les aranyes vasculars.
  • Remodela el cos: tracta la cel·lulitis, el greix i la flacciditat corporal.
  • Millora el to de la teva pell: elimina la rosàcia o les venetes facials o corporals, tracta l'acne, les cicatrius i altres imperfeccions
  • Elimina el pèl de manera definitiva
  • Realitza el tractament que necessites per aconseguir el teu pes saludable


A banda, cada mes pots trobar promocions destacades dels tractaments a la seva web. A més, la visita informativa amb els especialistes de medicina i cirurgia estètica és gratuïta i la pots sol·licitar aquí.

L'equip de metges i especialistes en estètica de Policlínic Toreblanca t'assessoraran en el tractament més adequat per a tu, depenent de què necessites i de la zona que vols tractar.

 

Policlinic Cerdanyola

Avinguda de Catalunya, 68

Cerdanyola del Vallès

Telèfon: 93 592 26 62

www.grup-policlinic.com

 

 

Més informació