contingut promocionat
Policlinic Cerdanyola L BO

 

 

La nova teràpia amb complements bio idèntics que frena els canvis hormonals de l'edat

El Transdermal és capaç de combatre el mal estar físic i emocional, la fatiga i el deteriorament físic

El C.I.R del Grup Policlínic ha llençat una innovadora teràpia que s'implanta sota la pell i que allibera complements bio idèntics per frenar els canvis hormonals de l'edat. Sota el nom de Transdermal aquesta innovadora teràpia s'aplica de manera subcutània i conté productes d'origen vegetal que simulen el comportament hormonal de les nostres cèl·lules.

Cerdanyola

 

El tractament està pensat per a homes i dones que a partir d'una edat comencen a notar canvis en el seu organisme i que no haurien de ser acceptats com a normals. Alguns d’aquests canvis poden ser malestar físic, emocional, fatiga i/o deteriorament físic que es fa difícil de combatre amb els tractaments orals habituals.

Com és el tractament Transdermal?

El tractament consisteix en la col·locació ràpida i indolora d'un implant que allibera l'hormona biològicament idèntica a la humana i que el cos absorbeix directament i va alliberant en la quantitat necessària que requereix l'organisme, corregint les mancances hormonals de la manera més fisiològica possible. El tractament és individualitzat per garantir les necessitats de cada persona així com el seu èxit.

Quines indicacions té el tractament Transdermal?

Amb aquest tractament obtenim una millora global de tot el cos. Deixant enrere problemes diversos tan difícils de tractar com són: la sequedat de la pell, l'insomni, l'esgotament, la tristesa, la inapetència sexual, etc.

Es realitza en consulta de manera ambulatòria i després de la visita mèdica es pot reincorporar a la teva vida quotidiana amb normalitat. Cada tractament s'individualitza segons les necessitats de cadascú. Perquè dos pacients no són iguals i cadascú té els seus problemes concrets. Per això, és necessària una consulta i unes analítiques específiques que ens indiquen com poder, a través de les hormones bio idèntiques vegetals, millorar l'estat de salut de cada pacient.

Aquesta teràpia no només s'utilitza en aquells pacients que pateixen malalties, sinó que també és molt recomanable en aquelles persones que volen millorar aspectes de la seva vida donat que és necessari un balanç hormonal per a viure una vida saludable.

El Policlínic Cerdanyola, incorpora aquesta nova teràpia enfocada a la millora de la qualitat de vida de les persones i continua així incorporant els tractaments més punters que es fan servir actualment en medicina. Ara es pot demanar una primera visita informativa gratuïta amb els experts del C.I.R. en el telèfon 93 515 28 28.

 

Policlinic Cerdanyola

Avinguda de Catalunya, 68

Telèfon: 93 515 28 28

Mail: cir@grup-policlinic.com

Més informació