contingut promocionat
mailboxes etc transport internacional

 

 

Els teus paquets de Cerdanyola arreu del món amb Mail Boxes Etc

Amb un compromís ferm en l’entrega puntual, la companyia ofereix un servei de 24 hores

Estàs buscant una empresa ben a prop teu que et permeti fer enviaments a la península i fora de la península amb compromís, puntualitat i professionalitat? Mail Boxes Etc és una companyia de Montcada i Reixac que ofereix transport de petita i mitjana paqueteria d’importació i exportació amb cobertura mundial. Una empresa que promet una solució ràpida i eficient per a les necessitats logístiques dels seus clients.

Enviament en 24 hores

Amb un compromís ferm en l’entrega puntual, la companyia ofereix un servei de 24 hores per a les operacions de transport. Això significa que els clients podran confiar en la rapidesa i eficàcia de la seva xarxa logística per enviar o rebre els seus productes en un temps rècord.

Transport internacional

A més, el servei de transport no es limita únicament a la península Ibèrica, sinó que s’estén a la resta del món (servei 24 hores a Europa i Costa est dels EEUU). Això amplia les opcions per a aquells que necessiten enviar mercaderies a qualsevol punt del planeta.

Flexibilitat

La companyia també destaca per la seva flexibilitat en les tarifes, adaptant-les a les necessitats de cada client. D’aquesta manera, les empreses poden beneficiar-se d’una tarifa personalitzada en funció de la freqüència dels enviaments, la seva operativa i altres circumstàncies particulars.

Contacta amb Mail Boxes Etc

La companyia de transport de petita i mitjana paqueteria de Montcada i Reixac, Mail Boxes Etc, proporciona solucions logístiques efectives i adaptades a les necessitats dels seus clients, tant en l’àmbit nacional com internacional.

Truca al 93 572 63 34  i descobreix com poden simplificar el procés d’enviament del teu paquet. Sigui una petita comanda o un enviament internacional de més envergadura, aquesta empresa està al teu costat per ajudar-te.

Mail Boxes Etc s’assegura que el teu paquet arribi a la seva destinació de manera segura i en perfecte estat.