La baixada de l'atur, la sequera i les activitats de Setmana Santa marquen l'actualitat

Aquesta setmana també s'ha conegut la publicació de la biografia homenatge al compositor cerdanyolenc Jordi Morral

En una setmana marcada pels actes de la Setmana Santa a Cerdanyola, també cal destacar la baixada de l'atur del passat març a la ciutat, l'autorització del Govern a omplir les piscines municipals tot i la sequera, i la publicació del llibre homenatge al compositor cerdanyolenc Jordi Morral.

L'atur continua baixant a Cerdanyola

Durant el mes de març, la xifra d'aturats a la ciutat ha baixat en 58 persones. Així, el mes d'abril ha començat amb 2.201 persones sense feina i registrades a les llistes de l'atur. Després de l'augment de l'atur al gener, la tendència s'ha mantingut a la baixa entre febrer i març a Cerdanyola.

També destaca la millora de les dades respecte a les últimes dècades. Aquest mes de març ha estat el millor dels últims 15 anys. Aquesta tendència es repeteix, ja que en els mesos anteriors també s'han assolit dades prèvies a la pandèmia.

Persisteix el risc d'incendi

Des del passat dilluns, tant Cerdanyola com la resta de la comarca del Vallès Occidental han tornat al nivell 1 del Pla Alfa, que suposa un perill moderat d'incendi. Tot i que les actuals condicions meteorològiques de sequera persisteixen, el Govern ha anunciat aquesta setmana que autoritzarà a omplir les piscines municipals

El llibre homenatge a Jordi Morral

Aquesta setmana també s'ha conegut que l'Orquestra de Cambra de Cerdanyola ha editat una biografia sobre l'artista local Jordi Morral i Masià. El llibre recull els passatges més destacats de la seva vida i de la seva trajectòria musical, també com a director de la Coral Cerdanyola durant 50 anys. A la publicació de la biografia s'afegeix l'homenatge que l'OCC li retrà el 16 d'abril al Teatre Ateneu.

Les activitats de Setmana Santa

La Setmana Santa ha transcorregut amb normalitat a Cerdanyola del Vallès. Els actes es van encetar el passat diumenge 2 d'abril amb la benedicció dels rams i les palmes i finalitzaran aquest diumenge dia 9 amb les misses solemnes de Resurrecció. Un dels actes més destacats va ser el Via Crucis del Divendres Sant, que va començar a la Parròquia de la Mare de Déu del Roser i va finalitzar a la Parròquia de Sant Martí.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.