L'augment de l'atur marca l'actualitat de la setmana a Cerdanyola

Aquestes són les notícies més destacades de la setmana a Cerdanyola

El segon augment consecutiu de l'atur a Cerdanyola ha sigut la notícia més destacada d'una setmana en què també s'ha suprimit el servei de la zona taronja i el tercer tinent d'alcalde, Javier Sánchex, ha assumit l'alcaldia accidental. 

Segon mes consecutiu d'augment de l'atur

Aquest mes de juliol ha estat el juliol amb les millors dades dels últims 18 anys. Tot i això, la xifra d'aturats ha pujat en 31 persones respecte al mes de juny, situant-se en la xifra 2.182 persones aturades segons l'Observatori del Treball i Model Productiu. Aquest repunt de l'atur també es repeteix en el conjunt de la comarca i de Catalunya. 

Més info: Segon augment seguit de l'atur a Cerdanyola, tot i ser el millor juliol dels últims 18 anys

 

La zona taronja, inactiva durant l'agost

El servei de zona taronja durant el mes d’agost queda inactiu. No hi haurà regulació ni control horari digital de les places d'aparcament i el personal que s’encarrega de vigilar-lo també estarà de vacances. Les places d’estacionament de zona taronja, per tant, estaran disponibles sense haver de fer servir l’app Parkunload entre l’1 i el 31 d’agost, tots dos inclosos

Més info: La zona taronja estarà inactiva durant l’agost

 

Javier Sánchez, primer alcalde accidental de l'estiu a Cerdanyola

El tercer tinent d’alcalde, Javier Sánchez, assumeix des d'aquest dilluns 31 d'agost l'alcaldia accidental de la ciutat. Entre el 31 de juliol i el 10 d’agost Sánchez ocuparà l’alcaldia de Cerdanyola del Vallès durant l'absència de l'alcalde Carlos Cordón, que es troba de vacances.

Més info: Javier Sánchez, primer alcalde accidental de l'estiu a Cerdanyola

 

L'entrevista: Albert Puig, nou entrenador del CBF Cerdanyola, parla amb el TOT

Després de perdre la categoria de Lliga Femenina 2 la temporada passada, enguany el primer equip del Club Bàsquet Femení Cerdanyola ha renovat a gairebé tota la plantilla. Al capdavant del nou projecte, el sabadellenc Albert Roig, qui ha estat les últimes dues temporades sent el segon entrenador, ha agafat el relleu de la Pili Bilbao a la banqueta. Amb el tècnic, hem parlat de la confecció de la nova plantilla i de les aspiracions d'aquest any, entre d'altres temes.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.