L'encesa de llums aquest divendres donara el tret de sortida a un Nadal ple de màgia

El programa amb més de 50 activitats començarà l'1 de desembre i finalitzarà el 5 de gener amb una Cavalcada més extensa i que canviarà el seu format i recorregut

Cerdanyola es prepara per un dels Nadals més espectaculars dels últims anys amb més de cinquanta activitats que començaran el dia 1 de desembre amb la tradicional encesa de llums i finalitzaran el 5 de gener amb una cavalgada de Reis amb moltes novetats. 

El pressupost total per al programa de Nadal que ha confeccionat l'Ajuntament de Cerdanyola ascendeix a 700.000 euros, incloent tota la il·luminació nadalenca. L'alcalde Carlos Cordón ha explicat que "s'ha volgut millorar la proposta respecte a l'any passat amb un programa pensat perquè la gent es quedi a la ciutat". 

 

L'encesa de llums per arrencar

El tret de sortida al programa d'activitats serà el divendres 1 de desembre amb l'encesa de llums a la plaça de l'Abat Oliba. L'acte també comptarà amb dos pintacares, xocolatada i el concert de Golden Beat a partir de les 17 h, moment també que es procedirà a inaugurar el pessebre que s’ha muntat a l’Ajuntament a càrrec de la recentment creada Associació de Pessebristes de Cerdanyola.

A les 18:30 h serà el moment de l'encesa de llums. Enguany s'han posat llums als principals carrers de la ciutat intentant que cada barri tingui algun carrer il·luminat. A les places més transitades s'han instal·lat elements decoratius. També s'han decorat edificis municipals del centre de la ciutat com l'Ajuntament, el pavelló Can Xarau-Paco Arpide, el PEM Guiera, la Biblioteca, el MAC, l'Ateneu i els centres cívics Banús, Serraparera i Fontetes).

Més info: Afectacions al trànsit durant l'encesa de llums de Nadal a Cerdanyola

 

Les activitats més destacades

Una de les activitats més destacades del Nadal d'enguany serà el concert de Gisela, que introduirà a petits i grans en un fantàstic i apassionant viatge d'aventures a través de les bandes sonores dels clàssics de Disney.

El 23 de desembre Lali Be Good el seu nou show Funtastik amb noves cançons del disc homònim i els hits de sempre on l'humor, la sorpresa i el joc formen un engranatge perfecte per gaudir d'un espectacle familiar i transversal.

A més a més, aquest Nadal els infants de Cerdanyola també tindran el seu propi cap d'any. El matí del 31 de desembre els Superherois faran un concert en què no hi faltarà el cotilló i un raïm molt especial. Tampoc fatlarà la visita dels Ambaixadors Reials, que s'instal·laran a la plaça Abat Oliba el 2, 3 i 4 de gener per recollir les cartes dels més petits.

Més info: PROGRAMA: Totes les activitats de Nadal a Cerdanyola

 

Una cavalcada més extensa

La gran novetat d'aquest any, però, serà el nou recorregut de la cavalcada de Reis. Aquesta, començarà a l'avinguda Lesseps (Canaletes) i acabarà a l'avinguda Roma, amb la intenció "d'apropar la cavalcada als barris i a un major nombre de nens i nenes de Cerdanyola", ha explicat Cordón. 

La comitiva d'enguany comptarà amb sis carrosses més que l'any passat. En aquest sentit, el regidor de Cultura, David González, ha assegurat que des de l'Ajuntament compten amb la implicació de les entitats "perquè volem que sigui el màxim de participativa" i ha apuntat que comptarà amb un únic relat que explicarà als més petits la ‘Cerdanyola, ciutat del coneixement’”.

Més info: Obert el termini per participar en la Cavalcada de Reis 2024

 

El trenet de Nadal amplia els horaris

Un any més Cerdanyola tornarà a comptar amb el trenet de Nadal, que circularà des de l'1 de desembre fins al 4 de gener, durant tots els caps de setmana, festius, vigílies de festiu i els dies 28 de desembre, i els dies 2, 3 i 4 de gener. Els tiquets per pujar-hi es podran aconseguir gratuïtament comprant als comerços de Cerdanyola i als Mercats Municipals.

La regidora de Promoció Empresarial, Cristina Padilla, ha assenyalat que des del consistori estan orgullosos del programa, ja que "s'ha tingut en compte el comerç de la ciutat". La setmana passada l'associació Cerdanyola Comerç i Serveis també va presentar la seva campanya de Nadal amb el recolzament de l'Ajuntament. 

Més info: La música com a fil conductor de la campanya de Nadal de Cerdanyola Comerç i Serveis

 

La Fada Alba, protagonista pels infants

La nova Fada Alba serà presentada en societat el mateix dia de l'encesa de llums. Des del consistori s'ha volgut renovar el personatge i donar-li una imatge més infantil com ambaixadora de la ciutat del coneixement.

Els més petits també podran gaudir de diferents activitats a l’Espai Infantil els dies 22, 27, 28 i 29 de desembre. El mateix Espai Infantil també serà un dels centre de recollida de la campanya ‘Una nit d’Il·lusió per a tothom’. I pel que fa als joves, el Casal Altimira acollirà un scape room els dies 28 i 29 de desembre. 

Més info: La campanya 'Una Nit d'Il·lusió per a Tothom' busca col·laboradors

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.