L'encesa dels llums de Nadal, el fet més destacat de la setmana

Les activitats i les campanyes comercials de Nadal envaeixen l'actualitat de Cerdanyola

Cerdanyola del Vallès ja està immersa en les festes de Nadal i l'encesa dels llums nadalencs a la ciutat ha estat la notícia més destacada de la setmana. També han protagonitzat l'actualitat local l'inici de les campanyes del comerç local i els projectes d'impuls al talent jove i l'emprenedoria amb el lliurament de la Beca Rotary i l'estrena del Cerdanyola Talent Factory

Més info: PROGRAMA: Les activitats de Nadal a Cerdanyola

Arriben les festes de Nadal

El dijous 1 de desembre es va donar el tret de sortida a les activitats nadalenques amb l'encesa dels llums de Nadal. Un acte multitudinari va rebre les actuacions de la Golden Beat i els Brodas Bros, i també una xocolatada i un taller de maquillatge. L'alcalde Carlos Cordón va ser l'encarregat de prèmer el botó que encenia tots els llums festius de la ciutat. 

Més info: FOTOS: Música i confeti en l'encesa de llums de Nadal a Cerdanyola

Al voltant de les festes de Nadal, l'associació Cerdanyola Comerç i Serveis ha posat en marxa les seves campanyes per impulsar les compres al comerç local. Aquesta setmana han estrenat la websèrie nadalenca protagonitzada per l'actor cerdanyolenc Octavi Pujades i cada divendres publicaran un nou capítol.

A més a més, conjuntament amb el Gremi d'Hostaleria i l'Ajuntament de Cerdanyola, han posat en marxa una campanya de premis per incentivar el consum local. Així, repartiran 48.000 euros en premis amb la campanya Cerdanyola té premi durant aquest Nadal. Per participar en els sortejos i guanyar premis de fins a 6.000 euros cal fer compres als establiments locals i omplir una butlleta que s'haurà de dipositar en unes urnes repartides per la ciutat. La campanya ja està en marxa i finalitza el 5 de gener de 2023.

Més info: Premis de fins a 6.000 euros amb la campanya de Nadal del comerç de Cerdanyola

Premi al talent jove

Aquesta setmana també han destacat els projectes destinats a impulsar l'emprenedoria entre els joves de la ciutat. Per una banda, es va lliurar la Beca Rotary a l’Emprenedoria Jove en el marc del Cerdanyola Fòrum de Cerdanyola Empresarial. La Beca ha guardonat el projecte d’Albert Calleja Isaac Benito. Aerofybers planteja una nova tecnologia per produir aerogels a base de cel·lulosa, que es diferencien dels que ja existeixen en el mercat, per ser més absorbents i ecològics.

Més info: Un projecte de materials ecològics guanya la Beca Rotary a l’Emprenedoria Jove

Per una altra banda, l'Ateneu va acollir l'acte d'inici del Cerdanyola Talent Factory, una iniciativa creada per l’empresa Talent Factory i impulsada per l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès amb l’objectiu de fomentar la cultura emprenedora entre l'alumnat de secundària de la ciutat. 

Dia de la discapacitat

La setmana s'ha tancat amb la celebració del Dia Internacional de les persones amb disCapacitat/Diversitat Funcional amb una jornada festiva i de visibilització de la diversitat que ha aplegat diverses entitats de la ciutat. 

Més info: La inclusió de la diversitat marca la jornada festiva del Dia de les Persones amb Discapacitat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.