L'extinció de la zona blava i les reivindicacions veïnals, el més destacat de la setmana

Repàs a les notícies que han marcat l'actualitat de Cerdanyola durant aquesta setmana

Cerdanyola del Vallès tanca una setmana de reivindicacions socials i veïnals on s'han tractat temes com la reobertura del CAP Fontetes, l'eliminació de la zona blava i la transparència informativa de l'Ajuntament. 

L'esport va ser el protagonista del dilluns 24 de maig. Obriem l'actualitat amb la notícia que el primer equip femení del Cerdanyola Club Hoquei disputaria l’Eurolliga 2021 a Palau-Solità de Plegamans entre els dies 27 i 30 de maig. Finalment, el Cerdanyola CH va perdre 4-7 als quarts de final de l'Eurolliga davant el Club Patí Manlleu.

Més info: El Cerdanyola Club d'Hoquei cau a la pròrroga dels quarts de final de l'Eurolliga

El dimarts 25 de maig, el risc de rebrot per Covid-19 baixava fins als nivells de juliol amb un 38% de vacunats a Cerdanyola. La ciutat avança a bon ritme amb els percentatges de població vacunada amb una dosi creixent ràpidament.

Més info: El risc de rebrot baixa fins als nivells de juliol amb un 38% de vacunats a Cerdanyola

El dimecres 26 de maig, analitzàvem la transparència informativa de l’Ajuntament de Cerdanyola mitjançant un grup de recerca de la UAB. 

El dijous 27 de maig es va celebrar el ple de maig l'Ajuntament. Es va aprovar la suspensió provisional de la prestació del servei de l’estacionament amb control horari limitat ‘Zona Blava'. També l’expedient de contractació de la gestió i explotació del CEM Riu Sec i la moció presentada per ERC, ECP, Guanyem i JxC per declarar Cerdanyola com àrea amb mercat d’habitatges tensiona

Més info: Cerdanyola canviarà la zona blava per places gratuïtes amb límit de temps

Finalment, el dissabte 29, les entitats veïnals i professionals del barri de Les Fontetes de Cerdanyola del Vallès han convocat una manifestació per demanar la reobertura del CAP Fontetes

A més, aquest mateix dia també es va fer l'acte de presentació de l'edició d'enguany del Concert al Castell de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès. 

Més info: Les entitats de Les Fontetes s'uneixen per demanar la reobertura del CAP

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.