Les piscines del Bosc Tancat obren portes dos anys després

L’empresa concessionària del Bosc Tancat ja té la llicència d'obertura

Les piscines de la ZEM Bosc Tancat de Cerdanyola finalment ha obert aquest divendres 8 de juliol després que l’empresa concessionària, Gimnàs Atlante Vallès, hagi presentat la normativa del tràmit de comunicació de llicència.

Inici de temporada de Bosc Tancat

Així, la Zona Esportiva Municipal del Bosc Tancat ha inaugurat la temporada de piscina. La instal·lació, que romandrà oberta fins al setembre, obrirà de dilluns a diumenge de les 10 h a les 19h. 

El recinte disposa de quatre piscines de diferents mides i profunditats amb un sistema de depuració de l’aigua de cloració salina i un gran espai de gespa amb una pineda. Les piscines oferiran entrades individuals i per a grups a diferents preus segons l’edat i el dia de la setmana. També hi haurà l’opció de comprar un abonament quinzenal. 

Obertura in extremis

L'Ajuntament de Cerdanyola va aprovar al Ple Extraordinari de dimecres 6 de juliol la ratificació de l'ampliació del termini del dipòsit de garantia perquè la nova empresa concessionària del ZEM Bosc Tancat, Gimnàs Atlante Vallès, pugui fer-ne ús del servei públic amb tots els papers en regla. 

Durant les últimes setmanes, l'obertura de les piscines ha estat pendent de la presentació d'una garantia per part de la nova empresa gestora de la instal·lació. L'empresa no estava d'acord amb les condicions i el tràmit es va allargar fins que van accedir a fer el pagament d'aquest aval necessari per oficialitzar el contracte.

Tot i que el govern va posar inicialment com a termini el Ple Municipal del 30 de juny, un defecte de forma de l'aval va allargar de nou el tràmit. Finalment, la garantia va arribar aquesta setmana i el Ple Extraordinari va aprovar el termini del dipòsit. Una part de l'oposició va criticar la convocatòria d'urgència de la sessió i qüestions referents als informes desfavorables a l'acceptació de l'aval i als deutes que l'empresa concessionaria té amb Hisenda, segons ha apuntat ERC.  

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.