La Plataforma NO Tribut recull més de 12.000 firmes per la retirada dels rebuts

S'ha constituït una coordinadora amb els 18 municipis nous de l'AMB per unir esforços

La Plataforma NO al tribut metropolità del transport ha recollit, a falta d'una dada definitiva, més de 12.000 firmes per demanar la retirada dels rebuts que, segons la Plataforma i els serveis econòmics de l'Ajuntament de Cerdanyola, podrien ser erronis. La Plataforma ha aconseguit les signatures en tan sols vuit dies a peu de carrer.

La Plataforma està més a prop d'assolir el seu objectiu

Ignacio Laguna, portaveu de la Plataforma, valora molt positivament la trajectòria de la Plataforma, que va néixer fa tan sols un mes: "Estem molt sorpresos pel ressò de les nostres accions". Laguna considera que la Plataforma s'està acostant a assolir els seus objectius: "Hem aconseguit arribar a tots els grups polítics de la ciutat i que s'aprovi la nostra moció al Ple de l'Ajuntament".

Per aconseguir el gran nombre de signatures en poc més d'una setmana, Laguna destaca l'ajuda dels comerços i veïns de Cerdanyola: "Això ha estat gràcies a centenars de comerços i desenes de persones que s'han mogut per recollir signatures".

Tot i el mal temps, les concentracions continuen

L'última concentració, que va tenir lloc dimecres 4 de desembre, va ser la menys multitudinària a causa de la pluja però, tot i el temporal, es va celebrar amb la presència d'un centenar de persones. "Ens havien demanat que l'anul·léssim, però finalment vam assistir-hi els membres de la Plataforma i, al final, hi van venir fins a 100 persones" afirma Laguna orgullós.

Laguna ha apuntat, també, que la propera concentració tindrà lloc el dimecres 11 de desembre a les 19 h, manifestació en què es comunicarà als veïns de Cerdanyola les novetats que tingui la Plataforma després de la reunió amb l'Ajuntament que tindran el dimarts 10 de desembre. De moment, la postura de la Plataforma segueix sent no pagar el tribut.

Més informació