El Roser de Maig, les eleccions i un incendi, protagonistes de la setmana

Resum dels fets més destacables de la setmana a Cerdanyola del Vallès

Aquesta setmana a Cerdanyola, l'Ajuntament ha donat a conèixer el programa de la Festa Major del Roser de Maig, que arriba entre el 3 i el 6 de maig amb un centenar d'activitats i novetats. També hem explicat tot el que cal saber per les eleccions del 12 de Maig. A més, destaquem l'incendi que es va produïr a la Redosa i una denúncia per "intimidació" a la Residència l'Olivera. Per últim, parlem de com serà el 10è aniversari de Batúcamela

Així serà el Roser de Maig de 2024

La Festa Major del Roser de Maig 2024 de Cerdanyola del Vallès es farà del 3 al 6 de maig i amb un programa que inclou més d’un centenar d'activitats gratuïtes. El Parc del Turonet, Can Xarau i Plaça Abat Oliba, espais centrals de la festa, i els actes s'allargaran fins al 19 de maig.

Més info: Així serà la Festa Major del Roser de Maig 2024: més de cent activitats i una app per seguir-ho tot

Més info: Abraham Mateo, Chenoa, Els Catarres i La Casa Azul, els concerts del Roser de Maig

Eleccions 12-M

Cerdanyola del Vallès, i la resta de Catalunya, viurà una nova jornada electoral el diumenge 12 de maig amb les eleccions al Parlament de Catalunya. T'expliquem qui pot votar, quin és el teu col·legi electoral, com saber si t'ha tocar anar a la mesa electoral, fins quan votar per correu, què és el vot accessible i què cal portar el dia de les eleccions.

Més info: Eleccions 12-M a Cerdanyola: tot el que has de saber per votar

Incendi controlat a la Redosa

Cap a les 16.30 h Bombers de la Generalitat van donar per controlat l'incendi que es va originar aquest divendres 19 d'abril al matí. El foc es va produïr en una àrea de desballestament de ferralla al km 3 de la N-150, prop d'una zona de barraques entre Cerdanyola del Vallès i Montcada i Reixac

Més info: Controlat l’incendi a l'àrea de desballestament de ferralla entre Cerdanyola i Montcada

10è aniversari de Batúcamela

Aquest 2024 l'entitat Batúcamela compleix 10 anys i ho vol celebrar amb tota Cerdanyola. El dia oficial de l'aniversari serà el 28 d'abril, dia en què la Plaça Jaume Grau Altayó serà escenari d'un vermut musical i d'una paella popular, entre altres activitats. La celebració continuarà en una segona data, l'11 de maig, amb la setena Estimbada, la trobada de percussió que enguany en reunirà a una desena.

Més info: Batúcamela celebrarà el 10è aniversari amb una macro cercavila, música i paella

La Residència l'Olivera, denunciada per "intimidació"

Una família de Cerdanyola denunciarà a Serveis Socials el mal tractament rebut per part de la Residència Geriàtrica l'Olivera en el moment d'acomiadar la seva mare, pròxima a la mort. Segons ha explicat al TOT la Isabel, una de les denunciants, el centre es negava a facilitar-los una habitació a soles, i l'episodi va acabar amb una segona dona dormint en un magatzem.

Més info: La Residència l'Olivera, denunciada per mala praxi en l'acompanyament a la mort

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.