contingut promocionat
Policlinic Cerdanyola L BO

 

 

A Policlínic Cerdanyola ara estalviaràs 740€ en el teu tractament d'ortodòncia invisible

Aquesta és una excel·lent opció per a aquelles persones que busquen una alternativa discreta i còmoda a l'ortodòncia tradicional amb brackets i filferros

Durant tot aquest mes de maig la Clínica Dental de Policlínic Cerdanyola ofereix el tractament d'ortodòncia invisible Invisalign® amb un estalvi especial de 740€. Invisalign® és un sistema d'alineadors transparents i amovibles utilitzat per milions de pacients arreu del món per corregir la posició de les seves dents de manera discreta i efectiva. Es tracta d'una excel·lent opció per a aquelles persones que busquen una alternativa discreta i còmoda a l'ortodòncia tradicional amb brackets i filferros.

 

Cerdanyola

 

La primera visita informativa és gratuïta i pots sol·licitar-la en el 93 515 39 99, per WhatsApp al 662 659 090 o emplenant el formulari del seu web i ells et trucaran.

 

El que has de saber abans de realitzar-te un tractament d'ortodòncia invisible

És important destacar que un tractament d'ortodòncia invisible no s'ha de realitzar sense la supervisió d’un ortodoncista especialitzat perquè realitzi una avaluació i determini el tractament individual per a cada cas. Realitzaries un tractament mèdic sense seguiment? Aleshores tampoc ho facis amb les teves dents

L'ortodòncia és més que “moure dents”. No és només estètica, sinó que també és funció. L'ortodòncia també prevé i corregeix les alteracions del desenvolupament dental, les formes de les arcades dentals i la posició dels maxil·lars. Amb l'ortodòncia invisible Invisalign® podràs corregir:

  • Mossegada creuada (anterior o posterior)
  • Sobremossegada
  • Mossegada oberta
  • Diastemes o separacions dentals
  • Mossegada invertida
  • Dents apinyades
  • Dents mal posicionades
  • Línia mitjana desviada

El tractament d'ortodòncia invisible Invisalign® està indicat en adults, adolescents i nens des dels 8 anys i per a qualsevol edat. No és un impediment pel tractament tenir la presència de corones, ponts, implants  o la falta d'algunes peces dentals.

 

Encara no coneixes l'ortodòncia invisible Invisalign®?

L'ortodòncia invisible Invisalign® és una tècnica que utilitza alineadors transparents i amovibles per corregir la posició de les dents. Aquests alineadors es fabriquen a mida per a cada pacient i es canvien segons el pla de tractament previ a l'estudi (Fotos + Escàner 3D) amb l'objectiu d'anar movent gradualment les dents a la posició desitjada.

Els alineadors d'ortodòncia invisible són còmodes de portar i són pràcticament invisibles, els pots portar en la teva vida quotidiana sense que es noti que estàs realitzant un tractament d'ortodòncia.

A més, en ser amovibles, es poden retirar per menjar i realitzar la higiene bucal diària, el que facilita el manteniment d'una bona higiene dental durant el tractament i evita altres problemes bucals.

Policlínic Cerdanyola només confia en els millors professionals vetllant per la salut dels seus pacients, per això només treballa amb el líder mundial en ortodòncia invisible, Invisalign®.

La primera visita informativa és gratuïta i pots sol·licitar-la en el 93 515 39 99 per WhatsApp al 662 659 090 o emplenant el formulari del seu web i ells et trucaran.

 

Policlinic Cerdanyola

Avinguda de Catalunya, 68

Cerdanyola del Vallès

Telèfon: 93 592 26 62

www.grup-policlinic.com

 

 

Més informació